Τόνια Σωτηροπούλου: Με πλήγωσε η κριτική που δέχτηκα για την ταινία του Τζέιμς Μποντ
«Χαίρομαι πάρα πολύ που πέρασα από όλο αυτό τόσο μικρή γιατί με σκληραγώγησε. Με γείωσε, με έφερε σε μια πραγματικότητα», είπε μεταξύ άλλων η Τόνια Σωτηροπούλου.
Η Τόνια Σωτηροπούλου συμμετείχε στην τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ. Η ηθοποιός, με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία «Ο νόμος του Μέρφυ» έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για την τελευταία της αυτή δουλεία, αλλά τοποθετήθηκε ανοιχτά και για την κριτική που έλαβε για τον ρόλο της στην ταινία «Skyfall».
Τι δήλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πληγώθηκε από τις κριτικές που άκουσε για τη συμμετοχή της στην ταινία «Skyfall», ενώ εκείνη ήταν πολύ χαρούμενη με αυτό το βήμα. Ωστόσο, όπως τόνισε, η εμπειρία αυτή τη σκληραγώγησε γιατί την έκανε να καταλάβει ότι δεν υπάρχει πάντα καλή πρόθεση.
Πιο αναλυτικά, είπε: «Με είχε πληγώσει η κριτική που μου είχε γίνει για την ταινία του Τζέιμς Μποντ γιατί ήταν κάτι για το οποίο δεν έφερα εγώ ευθύνη. Επίσης, δεν μπορείς κάτι που είναι καταπληκτικό και σπάνιο, όπως το να παίξει ο οποιοσδήποτε σε μια ταινία Μποντ και κυρίως όταν είναι ένα παιδί, γιατί παιδί ήμουν, 23 ετών, να το αντιμετωπίζεις ως κάτι λάθος, λες και εξαρτάται από εμένα αν θα είμαι κάπου πρωταγωνίστρια».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τότε με πλήγωνε αυτό γιατί, ήμουν ένα παιδί και με πολλή χαρά έκανα αυτό. Είχα την τύχη να το κάνω αυτό. Όλοι πιστεύουν ότι ένας άνθρωπος δεν υπάρχει, και τελικά υπάρχει μέχρι να τον δεις κάπου, ότι εγώ κοιμόμουν 23 χρόνια και ξαφνικά με ξυπνήσανε και μου είπαν ‘παίξε στον Μποντ’. Έχει τεράστια προσπάθεια από πίσω η καριέρα και η δουλειά κάθε ανθρώπου να φτάσει οπουδήποτε».
Κλείνοντας, η Τόνια Σωτηροπούλου εξήγησε πως όλη αυτή η εμπειρία την έκανε πιο δυνατή: «Χαίρομαι πάρα πολύ που πέρασα από όλο αυτό τόσο μικρή γιατί με σκληραγώγησε. Με γείωσε, με έφερε σε μια πραγματικότητα. Ουσιαστικά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει πάντα καλή πρόθεση απέναντι στο οτιδήποτε, και φυσικά με έκανε να γράφω και πράγματα, να μην ασχολούμαι και να κοιτάζω τη δουλειά μου από την στιγμή που δεν ενοχλώ κάποιον».
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Καθοριστικός για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
- Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ – Χατζηδάκη για τους αγρότες: «Ομολόγησε το ψέμα του»



