Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι υπήρξε θρύλος της Άρσεναλ, όμως η απόφασή του να αφήσει τους κανονιέρηδες το 2012 για να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον… έριξε στα μάτια τόσο της διοίκησης του συλλόγου, όσο και των οπαδών της.
Ο Ολλανδός ρωτήθηκε για μια ενδεχόμενη επιστροφή στους Λονδρέζους σε κάποιο πόστο, ο ίδιος όμως ξεκαθάρισε πως η πόρτα έχει κλείσει, ενώ επισήμανε ότι είναι ένα ευαίσθητο θέμα.
Οι δηλώσεις του Ρόμπιν Φαν Πέρσι:
«Δεν πιστεύω ότι θα δουλέψω ποτέ στην Άρσεναλ. Πιστεύω αυτή η πόρτα είναι κλειστή, λόγω της μεταγραφής μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θεωρώ ότι θα συμβεί. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα για εκείνους και ειδικά τους οπαδούς, όχι όμως για εμένα».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.