Κλόι Γκρέις Μορέτζ: Έκανε coming out ως λεσβία και δήλωσε ότι υποστηρίζει την Κάμαλα Χάρις
Η Κλόι Γκρέις Μορέτζ ενθαρρύνει τους οπαδούς της να συμμετάσχουν στις εκλογές, καθώς εκφράζει την υποστήριξή της προς την Κάμαλα Χάρις.
Η Κλόι Γκρέις Μορέτζ, η ταλαντούχα ηθοποιός που είναι γνωστή για τους ρόλους της σε ταινίες όπως οι (500) Days of Summer και Neighbors 2: Sorority Rising, έκανε coming out ως λεσβία σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.
Την 1η Νοεμβρίου μοιράστηκε την εμπειρία της από την πρόωρη ψήφο στις προεδρικές εκλογές του 2024 και υποστήριξε επίσημα την υποψήφια των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις, τονίζοντας τη σημασία αυτών των εκλογών για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.
Στην ανάρτησή της, η Μόρετζ παρουσίασε μια φωτογραφία με ένα αυτοκόλλητο που έγραφε «Ψήφισα νωρίς το 2024», σε ένα πατριωτικό φόντο με κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα. Εξέφρασε τη σθεναρή υποστήριξή της στον Χάρις, σημειώνοντας τη δέσμευση του αντιπροέδρου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+.
Η Μόρετζ δήλωσε: «Η Καμάλα Χάρις θα προστατεύσει [τα δικαιώματα μας]. Ως λεσβία γυναίκα πιστεύω στην ανάγκη για νομική προστασία».
View this post on Instagram
Το δικαίωμα των γυναικών σε υγειονομική περίθαλψη
Η Μορέτζ έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με το μοντέλο Κέιτ Χάρισον, με το ζευγάρι να εμφανίζεται συχνά μαζί σε δημόσιες εκδηλώσεις και να φοράει ασορτί δαχτυλίδια. Η σχέση τους έχει τραβήξει την προσοχή από τότε που εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί το 2018.
Εκτός από την υπεράσπιση των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων, η Μορέτζ ασχολήθηκε με το θέμα το δικαίωματα των γυναικών στη περίθαλψη στην ανάρτησή της, υποστηρίζοντας ότι οι αποφάσεις σχετικά με τις προσωπικές επιλογές, όπως η άμβλωση, θα πρέπει να λαμβάνονται από τις γυναίκες και τους γιατρούς τους, χωρίς κυβερνητική παρέμβαση.
Με αυτή τη δημόσια δήλωσή της, η Κλόι Γκρέις Μορέτζ όχι μόνο μοιράζεται την προσωπική της διαδρομή, αλλά και ενθαρρύνει την εμπλοκή των πολιτών και την υποστήριξη της εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις στις κρίσιμες επερχόμενες εκλογές.
*Με πληροφορίες από: Tribune.com
- Παναγιώτης Νέστορας: «Μέσα σε 5 χρόνια έχασα κόρη και σύζυγο»
- Ιταλία: Επιχειρηματίας μέλος ακροδεξιού κόμματος ξυλοκόπησε μετανάστη και ανάρτησε το βίντεο
- «Ο Τζόλης απέρριψε νέα πρόταση γιατί θέλει μόνο Άρσεναλ» (vid)
- Ηλεία: Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τέσσερις πεζοπόρους που εγκλωβίστηκαν στο φαράγγι Σιπρένι
- Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442