Αντέλ: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σελίν Ντιόν – Η συγκινητική στιγμή
Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Αντέλ ανακοίνωσε και επίσημα στο κοινό της πως θα κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική που θα διαρκέσει «απίστευτα πολύ καιρό»
Μια άκρως συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (26/10) σε συναυλία της Αντέλ στο Λας Βέγκας.
Η διάσημη τραγουδίστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αντίκρισε τη Σελίν Ντιόν να την παρακολουθεί από το κοινό. Μόλις την αντιλήφθηκε, διέκοψε αμέσως το σόου της, κατευθύνθηκε προς το μέρος της και την αγκάλιασε θερμά.
Οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν στο Colosseum Theater του Caesars Palace, έναν χώρο που χτίστηκε το 2003 για το ντεμπούτο της Σελίν Ντιόν.
«Ήταν σαν να παρέδιδε τα κλειδιά στην Αντέλ με υπερηφάνεια. Και όταν η Αντέλ έδωσε εκείνη την αγκαλιά στην Σελίν Ντιόν, όλοι ένιωσαν αυτό που ένιωσαν», δήλωσε στο BBC θεατής που κατέγραψε τη στιγμή σε βίντεο.
Η Αντέλ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό της για την Καναδή καλλιτέχνιδα, ενώ και η Ντιόν έχει αποθεώσει στο παρελθόν την Αντέλ.
Δείτε τη συγκινητική στιγμή στο Λας Βέγκας
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το μεγάλο διάλειμμα της Αντέλ
Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Αντέλ ανακοίνωσε και επίσημα στο κοινό της πως θα κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική που θα διαρκέσει «απίστευτα πολύ καιρό».
Η 36χρονη τραγουδίστρια έκανε τη σημαντική ανακοίνωση στη σκηνή κατά τη διάρκεια της τελευταίας της συναυλίας στο Μόναχο. Μετά τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη, η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται στο Λας Βέγκας για έναν ακόμη κύκλο συναυλιών από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου.
«Έχω να κάνω 10 συναυλίες, αλλά ύστερα από αυτές δεν θα σας δω για απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας κρατήσω αγαπημένους στην καρδιά μου», είπε τον Σεπτέμβριο η Αντέλ στο κοινό που έδωσε το «παρών στη συναυλία της στο Μόναχο.
Η λαμπερή τραγουδίστρια είχε προετοιμάσει το κοινό της για τη μεγάλη απουσία της, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει καθόλου σχέδια για νέα μουσική κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο ZDF.
«Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα μετά από αυτό και νομίζω ότι θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα, μόνο για λίγο καιρό», υπογράμμιζε χαρακτηριστικά.
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442