Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντέλ: «Nομίζω ότι κληρονόμησα πολλή θλίψη»

Αντέλ: «Nομίζω ότι κληρονόμησα πολλή θλίψη»

Το σημαντικότερο πράγμα για την Αντέλ είναι να είσαι απλά εαυτός σου.

Η Αντέλ ξεχωρίζει ως καλλιτέχνης από τον τρόπο που επικοινωνεί τα συναισθήματα της όταν τραγουδάει. Η ίδια ωστόσο, θεωρεί ότι η επιτυχία της προέρχεται από το γεγονός ότι είναι απλώς ο εαυτός της.

«Νομίζω ότι είμαι ένα απίστευτα θλιμμένο άτομο και νομίζω ότι κληρονόμησα πολλή θλίψη, νομίζω ότι έχω ενσυναίσθηση και ότι νιώθω πραγματικά. Δεν μπορώ να ξεπεράσω τα πράγματα πολύ εύκολα», είπε η Αντέλ σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter.

«Όταν τραγουδούσα μιμούμουν τη θλίψη τους»

«Αγαπώ κάθε είδος μουσικής, αλλά η μαμά μου λάτρευε τον Τζεφ Μπάκλεΐ και εγώ τον λάτρευα. Ήμουν μικρή. Σκεφτόμουν «γιατί είναι τόσο λυπημένος;». Μπορούσα όμως να καταλάβω ότι οι άνθρωποι ήταν λυπημένοι. Έτσι, όταν τραγουδούσα μιμούμουν τη θλίψη τους και νομίζω ότι μπορούσα να το κάνω επειδή έχω και εγώ θλίψη. Επειδή η μουσική είναι ένα τόσο συναισθηματικό πράγμα, και είναι ένα τόσο προσωπικό πράγμα», συνέχισε.

Οι γυναίκες που την ενέπευσαν στη ζωή της

Μιλώντας σχετικά με το βραβείο «Sherry Lansing Leadership Award» που πήρε, αναφέρθηκε στις γυναίκες που την ενέπνευσαν στη ζωή της. «Είναι κυρίως οι γυναίκες στην οικογένειά μου. Μεγάλωσα με τη μαμά μου, τις θείες μου και τις γιαγιάδες μου, ένιωθαν πιο δυνατές από οποιονδήποτε άλλον έχω γνωρίσει. Έζησαν με τον πιο δύσκολο τρόπο το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα. Και αυτό τις έκανε πιο δυνατές», εκμυστηρεύτηκε η Αντέλ.

Συνεχίζοντας, μίλησε και για άλλες γυναίκες που της έδωσαν – και της δίνουν δύναμη. «Οι καθηγήτριες των Αγγλικών μου όταν μεγάλωνα, επίσης. Και η Μπάρμπρα Στρέιζαντ είναι μία από αυτές, τη λατρεύω – μία από τις αγαπημένες μου. Η ατζέντισσά μου, επίσης, ακούγεται ακριβώς σαν εμένα και είναι Βρετανίδα. Η Μπιγιόνσε προφανώς, το είδωλό μου, την παρακολουθώ. Και θα έλεγα ότι αυτές είναι μάλλον οι κυριότερες, νομίζω. Και άνθρωποι όπως η Σέρι. Υπάρχουν τόσες πολλές πόρτες που μπόρεσα να περάσω επειδή τις άνοιξαν όλοι οι άλλοι, και νιώθω πολύ τυχερή γι’ αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024