Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Αντέλ σταμάτησε το σόου της και μίλησε για τον «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»

Η Αντέλ σταμάτησε το σόου της και μίλησε για τον «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια αφιέρωσε λίγο χρόνο από το σόου της στο Λας Βέγκας για τον διάσημο ηθοποιό.

Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία». Ο δημοφιλής ηθοποιός κατέγραψε τεράστια επιτυχία με τον ρόλο του ως Τσάντλερ στα «Φιλαράκια», το οποίο προβλήθηκε για αρκετές σεζόν.

Ο θάνατός του προκάλεσε σοκ και θλίψη στους οικείους και τους φίλους τους, με τους συμπρωταγωνιστές του να λένε το δικό τους αντίο στα social media. Μάλιστα, χθες βράδυ Σαββάτου που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, η Αντέλ σταμάτησε το show της στο Las Vegas για να μιλήσει για τον αγαπημένο ηθοποιό. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια σημείωσε πόσο περίεργο της φαίνεται το γεγονός ότι κάποιος που δεν συνάντησε ποτέ από κοντά την έκανε να γελά και έφερνε τόση χαρά στη ζωή της.

«Ήθελα απλά να πω πόσο πολύ αγαπώ αυτό που έκανε για εμάς».

«Ήταν τόσο ειλικρινής για τις μάχες του με τον εθισμό και για τη νηφαλιότητα. Κάτι που θεωρώ απίστευτα γενναίο. Ήθελα απλά να πω πόσο πολύ αγαπώ αυτό που έκανε για εμάς. Ειδικότερα αυτό που έκανε για εμένα. Ήταν ένας από τους καλύτερους κωμικούς και ελπίζω τώρα να αναπαυθεί εν ειρήνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Adele.

Δείτε το απόσπασμα

Η αιτία θανάτου

Η αιτία θανάτου του σταρ των Friends, Μάθιου Πέρι, αποκαλύφθηκε, αφού η είδηση ​​του θανάτου του έκανε τον γύρο του κόσμου, με τους φίλους και συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν στα social media.

Ο αγαπημένος σταρ της σειράς πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών «αφού πνίγηκε στο τζακούζι του στο σπίτι», δήλωσαν πηγές στην DailyMail.com. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παίξει ένα δίωρο παιχνίδι Pickleball νωρίτερα την ίδια μέρα, προτού στείλει τον βοηθό του για μια δουλειά εκτός σπιτιού. Όταν επέστρεψε, ο βοηθός πιστεύεται ότι βρήκε τον Πέρι να μην ανταποκρίνεται και κάλεσε το 911.

Πηγές επιβολής του νόμου αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός βρέθηκε το Σάββατο στο σπίτι στο Λος Άντζελες αφού οι πρώτοι ανταποκριτές κλήθηκαν στο σημείο για καρδιακή ανακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σημείο και δεν υπήρχε ένδειξη για άλλες αιτίες όπως ανθρωποκτονία.

Οι Los Angeles Times ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί έφτασαν γύρω στις 4 το απόγευμα στο σπίτι, όπου τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024