Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ της Νίκης Βόλου και της ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 3-3, σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, όπου οι «βυσσινί» είχαν την πρώτη τους φετινή απώλεια, αλλά παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η ΑΕΛ προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Ηλιάδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και στο 17′ ο Παπαγεωργίου έκανε την προβολή μετά από σουτ και έγραψε το 0-2. Η Νίκη Βόλου δεν το έβαλε κάτω και στο 40ο λεπτό μείωσε με τον Δούμτση σε 1-2. Στο 60′ μάλιστα ήρθε και το 2-2 μετά από μία στατική φάσηόταν η μπάλα έφτασε στον Σαποβάλοφ μέσα στην περιοχή και εκείνος με σουτ έκανε το 2-2. Στο 70′ έγινε και το 3-2 με γκολ του Βερνάρδου, αλλά την τελευταία λέξη την είπαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Πασάς με σουτ στο 84ο λεπτό, έπειτα από λάθος γύρισμα των γηπεδούχων μπόρεσε να φέρει ξανά το ματς στα ίσα για το τελικό 3-3.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο
LIVE: Άρης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Με ηγέτη τον Λιούμπιτσιτς που είχε δύο γκολ και δύο ασίστ, η ΑΕΚ διέλυσε 5-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο παίζοντας με... κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη της στην Τουρκία.