Η Εθνική Ελλάδος αφήνει πίσω της τον θρίαμβο στο «Γουέμπλεϊ» επί της Αγγλίας και στρέφει την προσοχή της στην αυριανή (13/10, 21:45) αναμέτρηση με αντίπαλο την Ιρλανδία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της League B του Nations League.
Με Τσιμίκα και Κωνσταντέλια η προπόνηση
H «γαλανόλευκη» προπονήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Ιρλανδία, με τον Κώστα Τσιμίκα να λαμβάνει μέρος στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος. Υπενθυμίζουμε ότι ο ακραίος αμυντικός της Λίβερπουλ ήταν άρρωστος και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση θα κριθεί λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια, που ήταν και αυτός με ίωση, αλλά ακολούθησε κανονικά το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να σχολιάζει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο παίκτες.
«Είχανε κάποιο πρόβλημα με πυρετό. Πιθανόν κάποια ίωση. Σήμερα να δούμε το πώς είναι. Είχανε πυρετό για δυο ημέρες. Ελπίζω να είναι καλά και να μπορέσουμε να τους έχουμε. Αισθάνονται καλά προσωρινά. Να δούμε την αντίδρασή τους μετά την προπόνηση», ανέφερε ο Σερβοέλληνας τεχνικός.
Οι διεθνείς ξεκίνησαν την καθιερωμένη προθέρμανσή τους με μπάλα και ασκήσεις σε μικρούς χώρους με συνεχόμενες πάσες.
Παράλληλα, οι τρεις τερματοφύλακες της Εθνικής (Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς) πραγματοποιούσαν το δικό τους ασκησιολόγιο υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Φάνη Κατεργιαννάκη, ενώ κοντά τους ήταν και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.