Θεατές έκαναν εμετό μέσα στην αίθουσα βλέποντας την ταινία τρόμου «Terrifier 3»
Στην πρεμιέρα του «Terrifier 3» στο Λονδίνο, εννέα θεατές έφυγαν μέσα στο πρώτα δέκα λεπτά, ένας έκανε εμετό στην αίθουσα και ακόμα ένας έπαθε κρίση πανικού. Λογικά το φιλμ πέτυχε τον στόχο του.
Όταν ο Ντάμιεν Λεόνε έβγαζε στις αίθουσες την ταινία τρόμου «Terrifier», μάλλον, ούτε ο ίδιος δεν περίμενε ότι 8 χρόνια μετά θα είχε κυκλοφορήσει δύο ακόμα sequel. Κι όμως, το low budget φιλμ του 2016 απέκτησε φανατικούς οπαδούς, με αποτέλεσμα πριν από μερικές ημέρες το «Terrifier 3» να κάνει πρεμιέρα σε αίθουσα του Λονδίνου.
Ωστόσο ο Αμερικανός δημιουργός φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα όρια στη νέα του ταινία, καθώς οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ακραίες. Σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ, τουλάχιστον εννέα θεατές αποχώρησαν στα πρώτα 10 λεπτά του φιλμ, ένας άλλος έκανε εμετό βλέποντας μια σκηνή, ένα ακόμα ένας έπαθε κρίση πανικού και τον έβγαλαν με βοήθεια από την αίθουσα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στην πρεμιέρα βρέθηκε και ο ίδιος ο Ντάμιεν Λεόνε, ο οποίος δήλωσε πως «είδα κάποιες τρελές αντιδράσεις από τον κόσμο». Μάλιστα, ο σκηνοθέτης, αποκάλυψε ότι τον απέρριψαν όλα τα στούντιο του Χόλιγουντ με τα οποία μίλησε για την ταινία, καθώς θεώρησαν ότι η βία είναι υπερβολική.
Τώρα, οι αίθουσες της Αγγλίας που σκοπεύουν να προβάλουν το «Terrifier 3» αρχίζουν να παίρνουν τα μέτρα τους. Όλες έχουν βγάλει ειδικές ανακοινώσεις, προειδοποιόντας τον κόσμο για τις σκηνές βίας, άλλες δίνουν χάρτινες σακούλες στους θεατές για όποιον θέλει να κάνει εμετό, ενώ κάποιες εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους τους στις πρώτες βοήθειες, σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος θεατής περίθαλψη από το αιματοκύλισμα που θα παρακολουθήσει.
The opening 10 minutes of Terrifier 3 are so shocking that nine people walked out of the UK premiere, with one allegedly vomiting… https://t.co/VkiJ4Sq4VI pic.twitter.com/L9tvLxMCsv
— Bloody Disgusting (@BDisgusting) October 3, 2024
Όχι και τόσο fun fact: ο ηθοποιός Ντέιβιντ Χάουαρντ Θόρντον, που υποδύεται τον μανιακό δολοφόνο Art the Clown παραδέχθηκε ότι παραλίγο να κάνει εμετό μέσα στη στολή του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.
- ΕΕ: Σχέδια έκτακτης ανάγκης από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για επάρκεια στα καύσιμα – Πιθανό δελτίο
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442