Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και με τη… βούλα είναι ο Βόιτσεχ Σέζνι που υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με τους Καταλανούς και θα καλύψει το κενό του Τερ Στέγκεν που χάνει όλη τη σεζόν.
Ο Πολωνός τερματοφύλακας είχε ανακοινώσει πως αποσύρεται από τη δράση το καλοκαίρι, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Γιουβέντους, ωστόσο όταν προέκυψε το πρόβλημα στους «μπλαουγκράνα» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους και επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους.
Βέβαια δεν θα έχει δικαίωμα στην Ευρώπη μέχρι το φινάλε της League Phase του Champions League, αλλά στη συνέχεια θα μπορεί να δηλωθεί. Μέχρι τότε θα παίζει μόνο στο πρωτάθλημα.
Ο Σέζνι, ο οποίος εντάχθηκε στη Γιουβέντους το 2017, ανακοίνωσε την αποχώρησή του τον Αύγουστο από το σύλλογο της Serie A. Αποσύρθηκε με περισσότερες από 250 συμμετοχές για την Πολωνία και αφού βοήθησε τη Γιουβέντους να κερδίσει τρία πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Ιταλίας.
Υπενθυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις, την οποία διέλυσε στο «Μονζουίκ» με 5-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Μπλαουγκράνα στη League Phase του Champions League, καθώς στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί εκτός έδρας από τη Μονακό με 2-1.
O Oλυμπιακός βρίσκεται από το Σάββατο (28/2) στις Σέρρες για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (1/3, 16:00) και ο κόσμος των ερυθρόλευκων υποδέχθηκε την αποστολή με ιδιαίτερη θέρμη.
Οι ερυθρόλευκοι μετά το δεύτερο σετ, το οποίο και κατέκτησαν οι Κρητικοί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, στο ματς της 17ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.
Η ΚΑΕ Άρης σε επαφή της με το Υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα ομάδας Κ18 που έχει αποκλειστεί στο Άμπου Ντάμπι λόγω των πολεμικών επιχειρήσεων στην περιοχή.
Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για την απίθανη επίδοσή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και δήλωσε έτοιμος ακόμη και για να ξεπεράσει τον ανίκητο Αρμάντ Ντουπλάντις.