«Who Killed Diana?»: Αυτό είναι το νέο ντοκιμαντέρ για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα
Το ντοκιμαντέρ θα ερευνήσει τις συνθήκες θανάτου της αγαπημένης πριγκίπισσας της Βρετανίας.
Το ημερολόγιο έγραφε 31 Αυγούστου 1997 όταν μια είδηση «πάγωσε» τον πλανήτη: η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν νεκρή. Τις πρώτες πρωινές ώρες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ανρί Πολ συγκρούστηκε με έναν πυλώνα στη σήραγγα Pont de l’Alma στο Παρίσι, με αποτέλεσμα εκτός από την πριγκίπισσα της Ουαλίας να χάσουν τη ζωή τους ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ και ο οδηγός.
Τουλάχιστον αυτή είναι η επίσημη εκδοχή του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς από τις πρώτες στιγμές της είδησης, οι θεωρίες συνωμοσίας και τα σενάρια άρχισαν να κατακλύζουν τον Τύπο. Περίπου 27 χρόνια αργότερα πολλοί είναι αυτοί που δεν πιστεύουν στη θεωρία του δυστυχήματος και πιστεύουν ότι πίσω από τον θάνατό της κρύβεται το Παλάτι.
Και τώρα, έρχεται ένα νέο ντοκιμαντέρ που θέλει να ρίξει φως στην υπόθεση. Ο τίτλος του «Who Killed Diana?» (πιασάρικος), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Έμα Κούπερ – η ίδια που είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή των ντοκιμαντέρ «Depp vs. Heard» και «The Mystery of Marilyn Monroe».
EXCLUSIVE: Ahead of the anniversary of the tragedy in Paris, a new docuseries about Princess Diana is in the works https://t.co/fW1eez7hiQ
— Deadline (@DEADLINE) August 27, 2024
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σειρά των τριών επεισοδίων θα διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ενώ περιλαμβάνει σπάνιες συνεντεύξεις με αρκετές βασικές πηγές που συνδέονται με το δυστύχημα.
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Ενισχύονται οι δράσεις καταπολέμησης των κουνουπιών στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
- Στον 69χρονο αγνοούμενο από την Επανομή ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Κορινό Πιερίας
- ΕΛΑΣ για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: Η επίλυση του Κυπριακού, σήμερα πιο αναγκαία από ποτέ
- Φωτιά σε δασική έκταση στο Κυριάκι Βοιωτίας – Επιχειρούν τρία ελικόπτερα
- Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για ξυλοδαρμό της συζύγου του μπροστά στο 3χρονο παιδί τους
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στην ΚΟ υπό το άγχος για τα «γαλάζια» ποσοστά και το βάρος των ποινικών διώξεων για ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΚΚΕ για επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Μας θυμίζει τι σημαίνουν για τους λαούς οι σχεδιασμοί των ιμπεριαλιστών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




























































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442