Ολυμπιακοί Αγώνες: Για 8 εκατοστά εκτός ημιτελικών η Δράκου
Η Νόρα Δράκου έμεινε για μόλις μία θέση εκτός ημιτελικών στα 50μ. ελεύθερο.
Για μία θέση η Νόρα Δράκου έμεινε εκτός ημιτελικών των 50μ. ελεύθερο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στην τέταρτη συμμετοχή της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, τερμάτισε πέμπτη στην 10η και τελευταία προκριματική σειρά με 24.80 και στο σύνολο κατετάγη 17η, οκτώ εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω από τη Βρετανή Αννα Χόπκιν και την Ολλανδή Βάλερι Φαν Ρουν, που ήταν οι τελευταίες που προκρίθηκαν με επίδοση 24.72.
Με ποιον τρόπο μπορεί να βρεθεί στον ημιτελικό
Η Δράκου είναι πρώτη επιλαχούσα και θα περιμένει αν υπάρξει κάποια απόσυρση, ώστε να συμμετάσχει το βράδυ στον ημιτελικό, για δεύτερη φορά στην καριέρα της.
Μακράν κορυφαία του προκριματικού ήταν η Σάρα Σιέστρεμ από τη Σουηδία, που έκανε 23.85 και βάζει… πλώρη για δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι. Εκτός ημιτελικών έμεινε η Αμερικανίδα Σιμόν Μάνιουελ, που το 2016 στο Ρίο ήταν Ολυμπιονίκης στα 100μ. ελεύθερο και δεύτερη στα 50μ.
- Μόρις: «Όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Γκούμα (pics)
- Τιμωρία μιας αγωνιστικής σε Ναν, Λεσόρ και Ντόρσεϊ για όσα έγιναν στο ντέρμπι
- «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποψήφιος για τη θέση του Μιρτσέα στην εθνική Ρουμανίας»
- Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τα Stadium Tour στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
- Τι είπε ο Λαπόρτα για την ανανέωση του Φλικ με την Μπαρτσελόνα
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442