Κοντά στο ατομικό ρεκόρ του κολύμπησε ο Δημήτρης Μάρκος στα προκριματικά των 1.500μ. ελεύθερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση στην 1η σειρά του αγωνίσματος με 15:11.19 (έχει 15:07.61) και ολοκλήρωσε την παρουσία του στην διοργάνωση με μία αρκετά καλή κούρσα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας κολυμβητής δεν εξασφάλισε θέση για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό του αθλήματος.
Δείτε την κούρσα του Μάρκου στα 1.500 μέτρα ελεύθερο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στην αρχική πεντάδα της Ανατολική περιφέρειας στο All Star Game για 10 συνεχόμενη φορά! - Αυτές είναι οι αρχικές πεντάδες Ανατολής και Δύσης.
Όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος μετά τη μεγάλη και ιστορική νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Ιταλίας (15-13) που σήμανε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ο Λεβαδειακός απέκτησε διαφορά 9 βαθμών από τον Παναθηναϊκό (έχει ματς λιγότερο) και πλέον η μάχη ανάμεσά τους για την 4η θέση στην κανονική περίοδο της Super League κορυφώνεται. Το υπόλοιπο πρόγραμμα