Ελλάδα – Ιταλία 8-12: Ήττα και «τελικός» με Γαλλία
Η Εθνική πόλο γυναικών ηττήθηκε με 12-8 από την Ιταλία, ωστόσο διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Βαριά ήττα με 12-8 από την Ιταλία υπέστη η Εθνική πόλο γυναικών, παραμένοντας ακόμα χωρίς βαθμό στον όμιλο, ωστόσο οι ελπίδες της παραμένουν ζωντανές για την οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων, αν στο τελευταίο παιχνίδι νικήσει με καθαρό σκορ (χωρίς πέναλτι δηλαδή) τη Γαλλία.
Το παιχνίδι με τη Γαλλία θα κρίνει το μέλλον της Εθνικής γυναικών στους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισιού.
Η Ελλάδα ήταν στο ματς ουσιαστικά μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο όμως δεν κατάφερε να κρατήσει πιο χαμηλά τη διαφορά και στη συνέχεια να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορούσε από το φινάλε της αναμέτρησης απέναντι στις Ιταλίδες.
Το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε στο 4-3 υπέρ της Ιταλίας και παρέμεναν όλα ανοιχτά. Στο δεύτερο όμως η Εθνική μας δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και δέχθηκε δύο γκολ για το 6-3 του ημιχρόνου. Το τρίτο οκτάλεπτο έκλεισε με δύο γκολ από κάθε ομάδα για το 8-5, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 12-8.
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 0-2, 2-2, 3-3
- Μόρις: «Όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Γκούμα (pics)
- Τιμωρία μιας αγωνιστικής σε Ναν, Λεσόρ και Ντόρσεϊ για όσα έγιναν στο ντέρμπι
- «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποψήφιος για τη θέση του Μιρτσέα στην εθνική Ρουμανίας»
- Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τα Stadium Tour στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
- Τι είπε ο Λαπόρτα για την ανανέωση του Φλικ με την Μπαρτσελόνα
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442