
Έντονη κριτική από την Equipe σε Ντεσάν και Εμπαπέ: «Έπεσε η μάσκα…» (pic)
Στο πρωτοσέλιδο της Equipe, μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας στα ημιτελικά του Euro, φιγουράρουν ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Ντιντιέ Ντεσάν
Η Γαλλία ηττήθηκε με 2-0 στο Μόναχο από την Ισπανία κι έτσι οι «τρικολόρ» ολοκλήρωσαν άδοξα τις υποχρεώσεις τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, προβληματίζοντας με τις εμφανίσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Το πρωτοσέλιδο της Equipe, την Τετάρτη (10/7) είναι αφιερωμένο στον αποκλεισμό των Γάλλων, με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Ντιντιέ Ντεσάν να πρωταγωνιστούν.
Δείτε το πρωτοσέλιδο
Τα βλέμματα ωστόσο, τράβηξε ο συμβολικός τίτλος της εφημερίδας: «Βγήκε η μάσκα», έγραψε χαρακτηριστικά τονίζοντας την αποτυχία της Γαλλίας να προκριθεί στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο του Euro.
Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος σταρ, o oποίος ολοκλήρωσε το Euro με μόλις 1 γκολ, αν και αγωνιζόταν με μάσκα λόγω του τραυματισμού στη μύτη, στο ματς με την Ισπανία δεν τη φόρεσε.
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές κατά της Ζωής και του Νίκου Κωνσταντόπουλου
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- HELLO! – Έρχεται την Τετάρτη με μια σπάνια συνέντευξη της Μιμής Ντενίση
- Ιταλία: Αναστέλλει την αμυντική συμφωνία με το Ισραήλ

