
Εμπίντ: «Προετοιμάζομαι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είμαι σε καλό δρόμο»
Ο Τζοέλ Εμπίντ δήλωσε ότι το γόνατό του είναι σε καλή κατάσταση και ετοιμάζεται προκειμένου να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Ο Τζοέλ Εμπίντ ταλαιπωρήθηκε πολύ την φετινή σεζόν με τον τραυματισμό του στο γόνατο. Αυτό οδήγησε σε πρόωρο φινάλε της σεζόν για τους Σίξερς, αφού με τον σταρ τους ανέτοιμο αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των play-offs.
Ο θηριώδης ψηλός ωστόσο θέλει να αγωνιστεί κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και γι’ αυτό τον λόγο ο Αμερικανός κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για το Παρίσι.
Οι δηλώσεις του
Ο Εμπίντ είναι μέλος της 12αδας της Team USA και με τον κόσμο να αναρωτιέται αν θα δώσει το παρών, δήλωσε: «Τα πάω καλά. Ετοιμάζομαι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε αρχικά ο All Star σέντερ, για να προσθέσει: «Θα είναι σημαντικό για εμένα, επειδή το ονειρεύομαι από τότε που ήμουν παιδί».
Κλείνοντας, ο σταρ των Σίξερς αναφέρθηκε και στην απόφασή του να προτιμήσει την Team USA από την Γαλλία ή το Καμερούν: «Τα τελευταία χρόνια, κάθε απόφαση που πήρα είχε ως προτεραιότητα την οικογένειά μου. Η οικογένειά μου, ο γιος μου, η ευκαιρία να εκπροσωπήσω μία χώρα όπως οι ΗΠΑ, με το παιδί μου να έχει γεννηθεί εδώ… Αγαπώ την χώρα μου (σ.σ Καμερούν), αλλά ήθελα να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
- Τραγωδία στη Λάρισα – Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο με μηχανάκι
- Σάκκαρη – Νόσκοβα 2-0: Πήρε το ντέρμπι και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός
- Ζάκυνθος: Ρίσκαρε τη ζωή του για μια… selfie o 22χρονος τουρίστας που έπεσε στον γκρεμό στην παραλία του Ναυαγίου
- Ντον Τζούνιορ: Γάμος-αστραπή και ο εμφύλιος της δυναστείας στο φως – Ηχηρές απουσίες από Μελάνια, Μπάρον και Ντόναλντ Τραμπ
- Κρήτη: Γυναίκα – «φάντασμα» η μητέρα της 3χρονης – Ανύπαρκτη στη χώρα με στοιχεία και ΑΜΚΑ μιας άλλης
- «Ιρανοί χάκερ» πίσω από κυβερνοεπίθεση στις συγκοινωνίες του Λος Άντζελες



