Η αγαπημένη ηθοποιός μας γυρνά πίσω στον χρόνο ενσαρκώνοντας τη γνωστή ηρωίδα που είχε υποδυθεί στην επιτυχημένη σειρά «Εγκλήματα» για δύο τηλεοπτικές σεζόν (1998-2000).
24 χρόνια μετά το τέλος της δημοφιλούς κωμωδίας του Λευτέρη Παπαπέτρου, η Μαρία Καβογιάννη φόρεσε τη χαρακτηριστική μπλε περούκα και σήμα κατατεθέν της Κορίνας.
«Θα τρελαθώ! Έλα, δεν υπάρχει αυτό»
Στο κλιπ που κυκλοφόρησε, η Μαρία Καβογιάννη ανέφερε: «Θα τρελαθώ! Έλα, δεν υπάρχει αυτό. Πες μου ότι όλα αυτά είναι από τότε. Είναι καταπληκτικό και πολύ συγκινητικό όλο αυτό που γίνεται».
«Θα μου πεις εσύ “π@#$άνα” και θα πω εγώ “η ίδια”. Πώς ήταν καλέ αυτό;» συνέχισε η Μαρία Καβογιάννη.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.