Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Maestro: Αποθέωση για την Μαρία Καβογιάννη - «Ερμηνεύει με τα μάτια», η σκηνή που συγκλόνισε το κοινό

Maestro: Αποθέωση για την Μαρία Καβογιάννη – «Ερμηνεύει με τα μάτια», η σκηνή που συγκλόνισε το κοινό

Η σαρωτική πρεμιέρα του β' κύκλου και η σπουδαία ηθοποιός που κατάφερε να γίνει είδωλο του κοινού μόλις από μία σκηνή -Τι γράφουν οι χρήστες της πλατφόρμας «Χ» (πρώην Twitter) για τη μοναδική ερμηνεία

To «Maestro 2» επέστρεψε στην οθόνη -σε MEGA και Netflix- το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου, με τη δεύτερη σεζόν να κάνει σαρωτική πρεμιέρα και την Μαρία Καβογιάννη να γίνεται είδωλο του κοινού με μία σκηνή.

Ο φόνος, τα ψέματα, τα αδιέξοδα και η σκηνή που συγκλόνισε

Αφηγήτρια του πρώτου επεισοδίου του Maestro με τον τίτλο Mother, ήταν η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, η μητέρα του Αντώνη, δολοφόνου του Χαράλαμπου. Η δολοφονία του έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Σοφία ως μητέρα χαμένη ήδη σε έναν ψεύτικο γάμο, έχει μόνο τον Μιχάλη (Αντίνοο Αλμπάνη) σύμμαχο σε αυτή τη δύσκολη και αδιέξοδη κατάσταση.

Αλλά εκείνη που βρίσκεται και στην πιο δεινή θέση είναι η Μαρία και σύζυγος του Χαράλαμπου που υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη. Ανακουφισμένη και φοβισμένη μαζί μετά τον θάνατο του συζύγου της, συγκλόνισε με τη σκηνή που μαζεύει τα πράγματά του από το σπίτι, κάνοντας μία πρακτική και ψυχολογική εκκαθάριση – ιδίως όταν πέταξε σε ένα κουτί τις αλυσίδες με τις οποίες ο Χαράλαμπος έδερνε και εκείνη αλλά και τον γιο τους.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Αποθέωση για την Μαρία Καβογιάννη

Πάντως, οι τηλεθεατές από τα πρώτα λεπτά του νέου επεισοδίου αποθέωσαν στα social media τη Μαρία Καβογιάννη για την καθηλωτική της ερμηνεία στη σκηνή όπου η βάρκα επιστρέφει χωρίς τον άνδρα της, με την ίδια να εκφράζεται βουβά.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter/X για το Maestro:

«Όχι spoilers για τη σειρά, please»

Θυμίζεται πάντως ότι η Μαρία Καβογιάννη, με ένα χιουμοριστικό βίντεο στα μιλώντας αγγλικά, ζήτησε από τους τηλεθεατές που θα δουν όλη τη σεζόν στη streaming υπηρεσία, να μην κάνουν spoilers στους υπόλοιπους, καθώς στο MEGA θα προβάλλεται νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Μαζί με τους Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο, η ηθοποιός με τη χαρακτηριστική πλέον προφορά της στην ξένη γλώσσα, παρακάλεσε το κοινό να μην αποκαλύψει τίποτα από την εξέλιξη της σειράς, γιατί «εμείς θα βλέπουμε ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα».

Το βράδυ της Πέμπτης προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο στο ελληνικό κανάλι, ενώ όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου είναι διαθέσιμα στο Netflix.

Ο 3ος κύκλος του Maesto θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου.

Δείτε το χιουμοριστικό βιντεάκι

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024