Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Ερυθρόλευκες» ιστορίες: Παγκόσμια αποκλειστικότητα, συνέντευξη του Ερνέστο Βαλβέρδε

«Ερυθρόλευκες» ιστορίες: Παγκόσμια αποκλειστικότητα, συνέντευξη του Ερνέστο Βαλβέρδε

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ταξιδεύει στο Μπιλμπάο για να συναντήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ένα πρόσωπο καθοριστικό για τον Ολυμπιακό και διαχρονικά αγαπητό από τους φιλάθλους του.

Η πιο σπουδαία εβδομάδα στην ιστορία του Ολυμπιακού ξεκινά με μια εκπομπή αφιερωμένη στο παρελθόν αλλά και το μέλλον των «ερυθρόλευκων». Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 00:20, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League, το «MEGA Stories» εξασφάλισε μία παγκόσμια αποκλειστικότητα. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ταξιδεύει στο Μπιλμπάο για να συναντήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ένα πρόσωπο καθοριστικό για τον Ολυμπιακό και διαχρονικά αγαπητό από τους φιλάθλους του.

Ο προπονητής, το όνομα του οποίου έγινε και παραμένει σύνθημα στα χείλη των Ολυμπιακών, ο άνθρωπος που ηγήθηκε της ομάδας για τρία χρόνια αλλά κέρδισε για πάντα μια θέση στο DNA της μιλά στην εκπομπή για τη σχέση ζωής που δημιούργησε με τον Ολυμπιακό.

Ο «σκηνοθέτης» του ποδοσφαιρικού ονείρου της ομάδας Κ19 περιγράφει στη Δώρα Αναγνωστοπούλου τη νικηφόρα πορεία της νέας γενιάς των Ολυμπιακών

Θυμάται τις κομβικές νίκες του, ανατρέχει στις στιγμές που τον σημάδεψαν και εξηγεί τι είναι εκείνο που κάνει τα τρία χρόνια του στο τιμόνι της ομάδας όχι μόνο ανεξίτηλα στον νου αλλά και αξεπέραστα για την καριέρα του. Ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο αναφέρεται, ακόμα, στη φιλία του με τον σημερινό προπονητή τού Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν κρύβει την αγωνία του για την έκβαση του τελικού του UEFA Europa Conference League και αποκαλύπτει ότι δεν θα παρακολουθήσει τον ιστορικό αγώνα ως προπονητής αλλά ως οπαδός του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, τον λόγο παίρνουν οι άνθρωποι που ενσαρκώνουν το πολλά υποσχόμενο μέλλον της ομάδας. Το «MEGA Stories» συνομιλεί με τους παίκτες της ομάδας K19 του Ολυμπιακού λίγες εβδομάδες μετά τον θρίαμβό τους έναντι της Μίλαν και την κατάκτηση, για πρώτη φορά στην ιστορία ελληνικού συλλόγου, του UEFA Youth League. Τα ανερχόμενα αστέρια της ομάδας αφηγούνται βήμα-βήμα μια διαδρομή που μπορεί να ξεκίνησε με άγχος και αμφιβολία, αλλά κατέληξε με πίστη, πάθος και πείσμα φέρνοντας την πραγματοποίηση ενός άθλου υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Ο «σκηνοθέτης» του ποδοσφαιρικού ονείρου της ομάδας Κ19 περιγράφει στη Δώρα Αναγνωστοπούλου τη νικηφόρα πορεία της νέας γενιάς των Ολυμπιακών.

Δείτε το τρέιλερ  


Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος
Υπεύθυνη Έρευνας και Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Δανέζη
Έρευνα: Κώστας Μπουρούσης
Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη
Κινηματογράφηση: Νo Names Filming team
Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς, Αφροδίτη Ταυρή
Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου

«MEGA STORIES» ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 00:20
#MegaStories

inSports

Ώρα τίτλου: Ολυμπιακός και ΑΕΚ μάχονται για το πρωτάθλημα

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στον πέμπτο τελικό, που θα κρίνει τον τίτλο στη φετινή Handball Premier.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024