Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπιλμπάο – Χιρόνα 3-2: Πήρε τη ματσάρα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε

Μπιλμπάο – Χιρόνα 3-2: Πήρε τη ματσάρα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε

Η Μπιλμπάο επικράτησε με 3-2 της Χιρόνα, που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης - Φουλ για τετράδα η ομάδα του Βαλβέρδε.

Μετά το στραβοπάτημα στην έδρα της ουραγού Αλμερία, η Μπιλμπάο επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-2 της Χιρόνα για την 25η αγωνιστική της La Liga.

Φουλ για τετράδα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε που πλησίασε και πάλι στους δύο βαθμούς από την Ατλέτικο ενώ οι Καταλανοί συνεχίζουν την πτωτική τους πορεία καθώς έχουν μόλις έναν βαθμό στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος και βρίσκονται πλέον στο -6 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα του Βαλβέρδε, ανάγκασε σε ήττα την έκπληξη της φετινής La Liga

Μόλις στο 2′ η Μπιλμπάο έκανε το 1-0 με ωραία ενέργεια και σουτ του Μπερενγκέ, με το πρώτο μέρος να έχει αρκετές φάσεις για τις δύο ομάδες αλλά όχι άλλο γκολ. Η Χιρόνα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48′ έκανε το 1-1 με πλασέ του Τσιχανκόβ, αλλά η χαρά της δεν κράτησε πολύ.

Στο 57′ μετά από λάθος ο Γουρουθέτα έκανε το γύρισμα στον Μπερενγκέρ που πλάσαρε από το πέναλτι για το 2-1 και τρία λεπτά μετά ο Ινιάκι έκανε και το 3-1 με νέο πλασέ. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 74′ με κεφαλιά ο Έρικ Γκαρσία.

Οι συνθέσεις:

Μπιλμπάο: Σιμόν, Γιούρι (85’ Παρέδες), Γεράι, Βιβιάν, Λέκουε (30’ Ντε Μάρκος), Πράδος (85’ Βέσγα), Ντε Γαλαρέτα, Ι.Ουίλιαμς, Μπερενγκέρ, Ουνάι Γκόμεθ (72’ Σάνσετ), Γουρουθέτα (72’ Ν.Ουίλιαμς)

Χιρόνα: Γκατσανίγκα, Αρνάου Μαρτίνεθ (72’ Πόρτου), Χουάνπε, Έρικ Γκαρσία, Μικέλ Γκουτιέρεθ, Αλέις Γκαρσία, Ερέρα (88’ Στουάνι), Τσιχανκόβ (88’ Σολίς), Μαρτίν (72’ Βαλέρι), Σάβιο, Ντόβμπικ

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024