Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Τομ Κρουζ σε σπάνια λήψη με τα δύο υιοθετημένα παιδιά του – Δεν είχαν εμφανιστεί δημόσια από το 2009

O Τομ Κρουζ σε σπάνια λήψη με τα δύο υιοθετημένα παιδιά του – Δεν είχαν εμφανιστεί δημόσια από το 2009

Πώς είναι σήμερα ο Connor και η Bella, τα δύο υιοθετημένα παιδιά του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν.

Mπορεί η κινηματογραφική καριέρα του Τομ Κρουζ να είναι άκρως επιτυχημένη, γράφοντας τη δική του ιστορία στο Χόλιγουντ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο ηθοποιός είναι εξίσου ευτυχισμένος και στην προσωπική του ζωή.

Για την ακρίβεια, ο ίδιος φαίνεται να έχει αφοσιωθεί στον κινηματογράφο, με τις γυναίκες που υπήρξαν δίπλα του να φεύγουν γρήγορα από κοντά του, μιλώντας για σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους.

Υπάρχουν αρκετές πτυχές τις οποίες δεν γνωρίζουμε για τον ηθοποιό, και κυρίως αφορούν την οικογενειακή και προσωπική του ζωή. Ο Κρουζ πέρα από την 18χρονη κόρη την οποία έχει αποκτήσει με την Katie Holmes, έχει υιοθετήσει και άλλα δυο παιδιά όσο ήταν παντρεμένος με την Nicole Kidman από το 1990 έως και το 2001.

Με την 18χρονη κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει με την Χολμς, ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει καμία επαφή, και πατέρας και κόρη δεν μιλούν εδώ και χρόνια.

Αυτό ωστόσο δεν ισχύει για τα άλλα δύο παιδιά του, τα οποία απέκτησε με την Κίντμαν. Για την ακρίβεια, ο 29χρονος γιος του, Connor και η 31χρονη σήμερα Bella δεν μιλούν με την μητέρα τους Νικόλ, καθώς έχουν «πάρει την πλευρά» του πατέρα τους Κρουζ.

Τόσο ο Connor, όσο και η Bella έχουν αποφασίσει να ζήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απολαμβάνοντας την ιδιωτικότητά τους παρά τους διάσημους γονείς τους. Μάλιστα η τελευταία δημόσια εμφάνισή τους, ήταν το 2009.

Μόλις κυκλοφόρησε όμως μια λήψη, όπου βλέπουμε τα δύο παιδιά του Κρουζ, παρέα με τον πατέρα τους σε έναν αγώνα χόκεϊ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2023.

Την σπάνια εμφάνιση του Κρουζ με τα δύο υιοθετημένα παιδιά του, δημοσίευσε ο πρώην παίκτης του NFL Derrick Brooks, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα:

«Καλησπέρα. Ουάου, κοιτάξτε ποιος πέρασε από το γραφείο μου πριν από τον αποψινό μας αγώνα [Tampa Bay Lightning]!». Όπως πρόσθεσε: «Ήμουν λίγο εντυπωσιασμένος, αλλά το έπαιξα άνετος και είπε ότι ήταν και αυτός».

Στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ηθοποιός στεκόταν με το χέρι του γύρω από τον Brooks, ενώ ο 29χρονος γιος του, Connor, στεκόταν από την άλλη πλευρά του Brooks.

Η κόρη του Κρουζ και της Κίντμαν, Bella, ήταν επίσης στη φωτογραφία, με το πρόσωπό της να ξεχωρίζει ακριβώς πάνω από το κεφάλι του Brooks που σκύβει, ανάμεσα σε δεκάδες άλλα άτομα.

Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν απέκτησαν την Bella το 1992 μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες τους να αποκτήσουν μαζί παιδί. Όσο για τον Connor, ο ίδιος υιοθετήθηκε τρία χρόνια αργότερα.

Πηγή: GRACE

Sports in

Ο Ποντένσε «ζωγράφισε» σαν τον Ζιοβάνι

Η «μαγεία» που πρόσφερε απλόχερα και σήμερα ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε κάτι από τα μυθικά κόλπα του Βραζιλιάνου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024