Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάλι μόνος ο Τομ Κρουζ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού του από την Elsina

Πάλι μόνος ο Τομ Κρουζ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού του από την Elsina

Η ομάδα του Χολιγουντιανού σταρ ανησύχισε καθώς προτιμά την απόλυτη ιδιωτικότητα.

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν τον Τομ Κρουζ ξετρελαμένο με τη Ρωσίδα socialite Elsina Khayrova, ωστόσο ο χωρισμός για το ζευγάρι δεν άργησε να έρθει. Αιτία φέρεται να είναι ο φλύαρος πρώην σύζυγός της, καθώς ο Χολιγουντιανός σταρ προτίμησε να αποφύγει θέματα που θα μπορούσε να προκαλέσει ο Ρώσος ολιγάρχης, είπε μια πηγή στο Page Six.

Μετά την είδηση ότι ο Κρουζ και η Elsina Khayrova έβγαιναν μαζί, ο πρώην σύζυγός της, ο έμπορος διαμαντιών, Ντμίτρι Τσβέτκοφ παραχώρησε συνέντευξη στην Daily Mail περιγράφοντας λεπτομερώς τον γάμο τους και προειδοποιώντας τον Cruise να «έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα».

Απόλυτη ιδιωτικότητα ζητά ο Τομ Κρουζ

Μια πηγή σημείωσε ότι η συνέντευξη αυτή προκάλεσε ανησυχίες στην ομάδα του σταρ, που προτιμά την απόλυτη ιδιωτικότητα.

«Βρίσκεται σε γυρίσματα και δεν μπορεί να γυρίζει ταινία και ο σύζυγός της να λέει διάφορα κάθε φορά που αναφέρεται στον Τύπο», είπε μια πηγή. «Απλά δεν ήθελαν να ασχοληθούν με τον πρώην σύζυγο που θα σκαρφίζεται κάτι άσχημο να πει κάθε λίγες εβδομάδες».

Ο Τσβέτκοφ, ο οποίος φέρεται να προτιμά τον όρο «μεγιστάνας» από τον όρο «ολιγάρχης», επίσης κάπως ασυνήθιστα φάνηκε να… φλερτάρει τον Cruise κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Τον αποκαλούσε διαρκώς τον «αγαπημένο του ηθοποιό», δηλώνοντας ότι έχει δει το “Eyes Wide Shut” 30 φορές (και επίσης αγαπάει το «Rain Man» και το «The Firm») και πρόσθεσε ότι μίλησε με έναν φίλο του παραγωγό του Χόλιγουντ για να τον υποδυθεί ο Tom Cruise σε μια ταινία για τη ζωή του.

«Είπα στον παραγωγό ότι ο μόνος ηθοποιός που θα μπορούσε να με υποδυθεί είναι ο Τομ Κρουζ», είπε ο Τσβέτκοφ στη βρετανική εφημερίδα. «Είμαστε περίπου στο ίδιο ύψος και βάρος και θα ήταν τιμή μου αν μπορούσε να συμβεί αυτό. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κανέναν καλύτερο για να με υποδυθεί από τον Tom. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να τον συναντήσω μια μέρα για να συζητήσουμε αυτό το πρότζεκτ».

Τα πάρτι του Κρουζ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Page Six, ο σταρ του Top Gun γνώρισε την εκατομμυριούχο διαζευγμένη Khayrova όταν ένας φίλος την έφερε σε ένα από τα αποκλειστικά κυριακάτικα πάρτι τσαγιού του στο ρετιρέ του στο Hyde Park.

«Ο Τομ κάνει πάρτι τσαγιού τις Κυριακές στο Λονδίνο», λέει η πηγή. «Νιώθει πολύ πιο άνετα στο Λονδίνο απ’ ό,τι στο Λος Άντζελες. Έχει μπάτλερ και σπιτικά κέικ και όλα είναι πολύ βρετανικά. Κάποιος την έφερε».

«Ο Tομ λατρεύει να παίζει δυνατά τη μουσική, οι ρυθμοί ακούγονται στο κτίριο, γι’ αυτό και δίνει ένα tea party το απόγευμα για να μην παραπονιέται κανείς για το θόρυβο», δήλωσε πηγή στην παμπ. «Είναι πάντα ευγενικός και διακριτικός με τους γείτονές του», αναφέρει η εν λόγω πηγή.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024