Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απρόσμενος χωρισμός στο Χόλιγουντ - Τέλος ο Τομ Κρουζ με την Elsina

Απρόσμενος χωρισμός στο Χόλιγουντ – Τέλος ο Τομ Κρουζ με την Elsina

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Τομ Κρουζ με τη Ρωσίδα socialite Elsina. Οι φήμες ήθελαν να έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, αλλά το ζευγάρι χώρισε ξαφνικά.

Λίγες ημέρες αφότου ο Τομ Κρουζ γνώρισε τα παιδιά της Elsina Khayrova και όλοι μιλούσαν για το ειδύλλιό τους που γίνεται όλο και πιο σοβαρό, ο λαμπερός ηθοποιός και η Ρωσίδα socialite αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο 61χρονος Τομ Κρουζ και η 36χρονη Elsina πιστεύεται ότι συνδέθηκαν για πρώτη φορά ερωτικά τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Mayfair. Τα δημοσιεύματα θέλουν πλέον το λαμπερό ζευγάρι να επέλεξε να χωρίσει.

Το να τελειώσουν άσχημα τα πράγματα θα ήταν άβολο αν έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο στον ανελκυστήρα

Φέρεται η απόφαση για τον χωρισμό να ήταν του Τομ Κρουζ. Θέλει ωστόσο να παραμείνουν φίλοι με την Elsina επειδή ζουν στο ίδιο οικοδομικό συγκρότημα στο Λονδίνο.

«Το να τελειώσουν άσχημα τα πράγματα θα ήταν άβολο αν έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο στον ανελκυστήρα» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή στη The Sun.

«Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα ανάμεσά τους και για τον Τομ Κρουζ η σχέση τους απλά έκανε τον κύκλο της», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Έχε τα μάτια και το πορτοφόλι ανοιχτά»

Η Elsina έχει έναν γιο και μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο της με τον Ρώσο ολιγάρχη και έμπορο διαμαντιών Dimitry Tsvetkov.

Η είδηση του χωρισμού του λαμπερού ζευγαριού έρχεται λίγες μόνο ημέρες αφότου έγινε γνωστό πως οι δυο τους είχαν έρθει πιο κοντά και ο Τομ Κρουζ περνούσε τακτικά τα βράδια του στο υπέροχο διαμέρισμά της στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι συμμετείχε και σε ένα λαμπερό εορταστικό δείπνο για να υποστηρίξει τη φιλανθρωπική οργάνωση Air Ambulance του Λονδίνου όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν επίτιμος καλεσμένος.

Ο πρώην σύζυγος της Elsina, που πλήρωσε 150 εκατομμύρια λίρες το διαζύγιό τους, είχε προειδοποιήσει τον λαμπερό ηθοποιό ότι πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ανοιχτά.

«Ανεξάρτητα με ποιον είναι, τον Τομ Κρουζ ή οποιονδήποτε άλλο, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι της αρέσουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και ότι έχει ακριβό και πολυτελές γούστο».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024