Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι είναι οι καλύτερα αμειβόμενοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ σύμφωνα με την λίστα του Forbes

Ποιοι είναι οι καλύτερα αμειβόμενοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ σύμφωνα με την λίστα του Forbes

Ο Άνταμ Σάντλερ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes.

Ο Σάντλερ εισέπραξε 73 εκατομμύρια δολάρια (57,3 εκατομμύρια λίρες) μετά την επιτυχία της περιοδείας stand-up comedy και της ταινίας του 2023 στο Netflix, Murder Mystery 2 – ξεπερνώντας τα κέρδη των αστέρων της Barbie, Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ, καθώς και των Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τομ Κρουζ και Μπεν Άφλεκ.

Τομ Κρουζ, ήρθες τρίτος

Το ετήσιο εισόδημα του 57χρονου σταρ ξεπέρασε αυτό της πρωταγωνίστριας της Barbie, Μάργκοτ Ρόμπι, της δεύτερης υψηλότερα αμειβόμενης, της οποίας ο ετήσιος μισθός ανήλθε σε 59 εκατ. δολάρια (46,1 εκατ. λίρες).

Η επιτυχημένη κωμωδία της Γκρέτα Γκέργουιγκ για την κούκλα της Mattel έχει συνεισφέρει περισσότερα από 80 εκατομμύρια λίρες στη βρετανική οικονομία, σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, Warner Bros, και έχει εισπράξει 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια (1,1 δισεκατομμύρια λίρες) παγκοσμίως, σύμφωνα με το Forbes

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Ρόμπι ήταν επίσης παραγωγός στο καλοκαιρινό blockbuster, το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρεία παραγωγής της, LuckyChap – τους εγκέφαλους πίσω από το σκοτεινό επιτυχημένο θρίλερ Saltburn.

Η ηθοποιός, 33 ετών, είναι η νεότερη στη λίστα κατά τουλάχιστον μια δεκαετία.

Ο Τομ Κρουζ, 61 ετών, ήρθε τρίτος αφού πραγματοποίησε την τελευταία του αποστολή, – ταινία Mission: Impossible-, κερδίζοντας 45 εκατομμύρια δολάρια (35,1 εκατομμύρια λίρες) πέρυσι.

Ο συμπρωταγωνιστής της Barbie, Ράιαν Γκόσλινγκ, 43 ετών, κατέλαβε την τέταρτη θέση στη λίστα, μαζί με τον Ματ Ντέιμον, 53 ετών, με αμφότερους να κερδίζουν 43 εκατ. δολάρια (33,6 εκατ. λίρες).

Πόσες γυναίκες βρίσκονται στην λίστα της Forbes

Η επιτυχημένη κωμωδία της Γκρέτα Γκέργουιγκ για την κούκλα της Mattel έχει συνεισφέρει περισσότερα από 80 εκατομμύρια λίρες στη βρετανική οικονομία, σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, Warner Bros, και έχει εισπράξει 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια (1,1 δισεκατομμύρια λίρες) παγκοσμίως, σύμφωνα με το Forbes.

Η Τζένιφερ Άνιστον, 55 ετών, η οποία πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Σάντλερ στην ταινία «Μυστήριο φόνου 2» και στον προκάτοχο της «Μυστήριο φόνου», κέρδισε την έκτη θέση με έσοδα 42 εκατ. δολάρια (32,8 εκατ. στερλίνες).

Η πρωταγωνίστρια των Friends και η Ρόμπι είναι οι δύο μοναδικές γυναίκες που περιλαμβάνονται στη λίστα του Forbes.

Ο ήρωας δράσης Τζέισον Στέιθαμ, 56 ετών – ο μόνος Βρετανός ηθοποιός που μπήκε στη λίστα – και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, 49 ετών, συγκέντρωσαν και οι δύο 41 εκατομμύρια δολάρια (32,1 εκατομμύρια λίρες) πέρυσι, κερδίζοντας από κοινού την έβδομη θέση.

Παράλληλα, ο Μπεν Άφλεκ, 51 ετών, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος του στούντιο Artists Equity, το οποίο ίδρυσε μαζί με τον Ντέιμον, κέρδισε 38 εκατομμύρια δολάρια (29,7 εκατομμύρια λίρες).

Η ταινία του Air -την οποία σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε μαζί με τον Ντέιμον- κυκλοφόρησε πέρυσι.

Την τελευταία θέση κατέλαβε ο 69χρονος Ντένζελ Ουάσινγκτον, ο γηραιότερος ηθοποιός της λίστας, ο οποίος κέρδισε 24 εκατ. δολάρια (18,8 εκατ. λίρες).

Πέρυσι πρωταγωνίστησε στην τρίτη συνέχεια του δημοφιλούς franchise, The Equalizer.

Ο κατάλογος Forbes υπολογίζεται μέσω μιας σειράς συνεντεύξεων με πράκτορες και ειδικούς του κλάδου, καθώς και με βάση πηγές όπως η IMdB Pro και η Polestar.

Το οικονομικό περιοδικό δήλωσε ότι τα στοιχεία του αντιπροσωπεύουν φορολογημένα κέρδη για το ημερολογιακό έτος 2023 και περιλαμβάνουν μόνο εισοδήματα που σχετίζονται με την ψυχαγωγία.

*Με πληροφορίες από: Sky News | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024