Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας
Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;
Όταν κάνει παιχνίδια η μοίρα και χορεύουν οι συμπτώσεις, ενίοτε μπορεί και να σηκώσεις τα χέρια ψηλά. Συμβαίνει στον αθλητισμό γιατί εδώ ισχύει περισσότερο από κάθε τι άλλο το «η ζωή κύκλους κάνει».
Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη; Όπως ακριβώς είχε …βγάλει τα μάτια της η ΑΕΚ, πολλά χρόνια πίσω, στο περιλάλητο παιχνίδι με τον Ιωνικό.
Μάιος 2005. Ιδια εποχή με την τωρινή. Η ΑΕΚ γερά στη μάχη του τίτλου, από κοντά και οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε- όπως και τώρα! Ματς εντός έδρας για την ΑΕΚ του Φερνάντο Σάντος. Αντίπαλος ο αδιάφορος Ιωνικός. Οι γηπεδούχοι στο «κρύο» ΟΑΚΑ, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, τις πέταξαν στα σκουπίδια, το γκολ που τόσο έψαχναν και θα έδινε την τελική ώθηση για τον τίτλο δεν ήρθε ποτέ και στο 87’ εμφανίστηκε από το πουθενά ο Νατσούρας για να κάνει το 0-1 και να νιώσουν στην ΑΕΚ πως έφυγε η γη κάτω από τα πόδια τους. Ο τίτλος που έψαχναν από το ’94 «πέταξε». Πρώτος τερμάτισε ο Ολυμπιακός με 65 βαθμούς, μετά το ΠΑΟ με 64 και τρίτη η ΑΕΚ με 62.
Τι είδαμε το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο; Μια βερσιόν ανάλογης ιστορίας. Ο ΠΑΟ κυνηγούσε το πρωτάθλημα, το πρώτο από το 2010. Και το «κυνηγούσε» μοιάζει κυριολεκτικό, γιατί πολύ απλά πλέον ελπίδες έχουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, όχι όμως οι Πράσινοι.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Αρη και ενώ ο Ζαμόρα από το 2’ είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, το 3-2 στην Τούμπα, η νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ, έδειχνε πως ως βολικό αποτέλεσμα θα έδινε εξτρά κίνητρο στους παίκτες του Τερίμ.
Φρούδες οι ελπίδες του Τριφυλλιού. Το δεύτερο μισού του αγώνα πέρασε και ο ΠΑΟ έπαιζε λες και όλα είχαν κριθεί. Ο εντελώς αδιάφορος Αρης έφυγε με το 1-0, έβαλε τρεις βαθμούς στο σακούλι και ελάχιστοι το περίμεναν αυτό, ενώ ο Παναθηναϊκός του Τούρκου προπονητή έμεινε …μπουκάλα. Οι δε αποδοκιμασίες στο φινάλε του αγώνα, θύμισαν σε όλους πως ο ΠΑΟ είναι ισχυρή ομάδα, με προοπτική και βλέψεις. Δεν μπορεί να πετά λευκή πετσέτα τόσο εύκολα , χωρίς καν να παλεύει και να έρχεται ένα αποτέλεσμα –σοκ που θα τον ακολουθεί για καιρό…
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′
- Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη» (vid)
- Ντόρσεϊ: «Το χαμένο Κύπελλο μου έδωσε κίνητρο και ενέργεια»
- Μπαρτζώκας: «Δεν γινόταν να κερδίσουμε χωρίς άμυνα»
- Ο Παναθηναϊκός κατέβασε το λάβαρο του Μποντιρόγκα από το ΟΑΚΑ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442