
Βενεζουέλα: Κρατούμενοι έσκαψαν τούνελ σε φυλακή για να αποδράσουν αλλά έπεσαν σε αστυνομικούς
Ο υπολογισμός των κρατουμένων τους οδήγησε να σκάψουν τούνελ με λάθος κατεύθυνση.
Απίστευτο και όμως συνέβη! Η πιο αποτυχημένη απόδραση στην ιστορία έγινε στη Βενεζουέλα όταν κρατούμενοι έσκαψαν τούνελ, πέρασαν τους τοίχους της φυλακής και έπεσαν πάνω σε μια ομάδα 30 αστυνομικών που έκαναν άσκηση ακριβώς έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα.
Στο βίντεο στο οποίο καταγράφηκε η αποτυχημένη απόδραση, φαίνονται ορισμένοι εκ των συνολικά 20 κρατούμενων που συμμετείχαν σε αυτή να βγαίνουν από το τούνελ και να διαπιστώνουν την γκάφα τους.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο λάθος υπολογισμός των κρατουμένων τους οδήγησε να σκάψουν το τούνελ με κατεύθυνση τον χώρο εκπαίδευσης στο αρχηγείο της αστυνομίας της πόλης Βενεζουέλας, Μαρακαΐμπο.
Παρά το γεγονός ότι οι 30 αστυνομικοί ήταν άοπλοι, σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι «όλα τέθηκαν υπό έλεγχο» με τρεις από τους κρατούμενους να τραυματίζονται ελαφρά κατά την προσπάθειά τους να αποδράσουν.
Δείτε το βίντεο:
In Venezuela 🇻🇪, at PoliMaracaibo prison, some prisoners tried to escape a few days ago. They had been planning it for weeks, but they got caught by guards who were training nearby. 😂😂
— Tom Valentino (@TomValentinoo) April 24, 2024
- Τραμπ: Απειλεί με υψηλότερους δασμούς τις χώρες που θα προχωρήσουν σε αντίποινα – Τι θα κάνουν ΕΕ και Μεξικό
- Συναγερμός για επιδείνωση των πυρομετεωρολογικών συνθηκών έως τις 20 Ιουλίου
- Βιετνάμ: Έσπευσε για συμφωνία με τον Τραμπ – Τελικά, άξιζε τον κόπο;
- Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Λούκα Ιβανούσετς
- Ο Ολυμπιακός ρώτησε τη Ζαλγκίρις για Φρανσίσκο – Η απάντηση των Λιθουανών και τα δεδομένα για τον Γάλλο γκαρντ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις