Το είπε και το έκανε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Άλλος Ολυμπιακός πέρασε τη Πέμπτη στην Πόλη τη Φενέρμπαχτσε, άλλος θα προσπαθήσει σε λίγο να νικήσει τον ΠΑΟΚ για να παραμείνει στην τροχιά της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Άλλος και με τη… βούλα των οκτώ αλλαγών.
Μόλις τρεις ποδοσφαιριστές κράτησε στο αρχικό σχήμα ο Βάσκος. Τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, τον Τσικίνιο και τον Ντανιέλ Ποντένσε που ξεκίνησαν και κόντρα στη Φενερμπαχτσέ. Οι υπόλοιποι; Μια εντελώς διαφορετική αγωνιστική version.
Ποιους εμπιστεύθηκε ο Βάσκος; Τους Κίνι, Ρέτσο, Άμπι και Ρίτσαρντς στην ευθεία της άμυνας μπροστά από τον Τζολάκη. Τον Ιμπόρα στη μεσαία γραμμή ως παρτενέρ του Τσικίνιο. Τους Ζέλσον Μαρτίνς και Όρτα στην ευθεία των μεσο-επιθετικών μαζί με τον Ποντένσε. Και τον Φραν Ναβάρο στην κορυφή της επίθεσης
Αναλυτικά η εντεκάδα: Τζολάκη, Κίνι, Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Όρτα, Ποντένσε και Ναβάρο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.