Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο...

Τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει τραυματίας, η αγωνία στους Μπακς είναι μεγάλη και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει στα «πιτς», τα Playoffs ξεκινούν για τους Μιλγουόκι Μπακς και άπαντες στα «ελάφια» είναι σε αναμμένα κάρβουνα με την κατάσταση του.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το τι συμβαίνει με τον Έλληνα σούπερ σταρ, πολλοί λένε ότι μπορεί να χάσει μόνο το πρώτο παιχνίδι, ενώ υπάρχουν φήμες ακόμη και για όλη τη σειρά, αλλά ακόμη και για τα playoffs. Ο Γιάννης δεδομένα δεν προπονείται και όλο το ιατρικό επιτελείο των Μπακς έχει πέσει πάνω του για να είναι όσο το δυνατόν πιο άμεσα έτοιμος.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως άναψε «φωτιές» το τελευταίο ρεπορτάζ του έγκριτου δημοσιογράφου, Σαμς Σαράνια σχετικά με τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τι ανέφερε για τον «Greek Freak»

«Μου μεταφέρθηκε ότι αυτός ο τραυματισμός μπορεί να σε αφήσει από δύο έως τέσσερις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων. Ξέρουμε ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις στην αποθεραπεία, όμως είναι ξεκάθαρο πως η συμμετοχή του σε αυτή τη σειρά είναι τον αέρα», ανέφερε στο «Stadium».

«Οι Μπακς και ο Γιάννης είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με αυτόν τον τραυματισμό στη γάμπα. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να επιστρέψει στα παρκέ χωρίς να είναι στο 100%», τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μπακς δυσκολεύονται να κερδίσουν χωρίς τον Έλληνα superstar, αφού χωρίς τον Greek Freak στη σύνθεσή τους μετρούν ρεκόρ 4 νικών και 5 ηττών φέτος.

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024