Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός»

«Για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός»

Παρά τα πολλά προβλήματα οι «ερυθρόλευκοι» πάνε για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Φερεντσβάρος στον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup – Τι δηλώνει στο in.gr ο Ζέλικο Μπάμπιτς.

Έτοιμος για το πρώτο βήμα για τους τελικούς του EHF European Cup είναι ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά το Σάββατο το μεσημέρι (15:00) θα αντιμετωπίσει στη Βουδαπέστη την πανίσχυρη Φερεντσβάρος.

Η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς, η οποία είναι αήττητη στο φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι, με «οκτώ στα οκτώ», παρά τα πολλά προβλήματα θα παίξει για τη νίκη στο πρώτο ματς της φάσης των «4» του European Cup, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, το άλλο Σάββατο (27/4), στην Ηλιούπολη.

O Γιώργος Παπαβασίλης δήλωσε για τον αγώνα: «Αντιμετωπίζουμε τη Φερεντσβάρος, μία πολύ καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται δίκαια στις τέσσερις καλύτερες της διοργάνωσης. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θεωρώ, ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει του επαναληπτικού εντός έδρας αγώνα».

Μπάμπιτς στο in.gr

-Tι να περιμένουμε από τον πρώτο ημιτελικό;

«Περιμένω ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί ο αντίπαλός μας είναι μια έμπειρη και καλή ομάδα. Πολύ καλή ομάδα, ειδικά στο μισό γήπεδο και στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία, για να πετύχουμε ένα εύκολο γκολ. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς και η πρώτη ευκαιρία να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-Ο Ολυμπιακός σε τι κατάσταση είναι;

«Πρώτα από όλα αυτά τα ματς είναι μια μεγάλη εμπειρία για μας. Θέλουμε να είναι θετική. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο».

-Ποια είναι η άποψή σας για τη Φερεντσβάρος;

«Είναι η καλύτερη από όλες όσες αντιμετωπίσαμε. Είναι άλλο επίπεδο. Έχουν πολύ καλό γκολκίπερ και αριστερό και δεξί εξτρέμ. Γρήγορη ομάδα με ταχύτατη κυκλοφορία. Πρέπει να παίξουμε στο 100% και πολύ καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς για να τη νικήσουμε».

-Προγνωστικά;

«Δεν μου αρέσουν τα προγνωστικά. Ελπίζω ότι όλα θα κριθούν στον δεύτερο ημιτελικό. Στα χαρτιά είναι καλύτεροι οι Μαγυάροι. Εχουν καλύτερο πρωτάθλημα, με ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και μεγάλο ανταγωνισμό. Για αυτούς τέτοια ματς είναι συνηθισμένα. Θα τα δώσουμε όλα για να τους κάνουμε να υποφέρουν».

-Ποιο θα είναι το κλειδί;

«Η άμυνα. Πάντα είναι η άμυνα. Πρέπει όμως και να τρέξουμε και να βάλουμε 7-10 γρήγορα γκολ».

-Να ελπίζουμε ότι στο τέλος θα έρθει και ο τίτλος;

«Όλοι το θέλουμε, αλλά πάμε βήμα βήμα. Τώρα είμαστε στον ημιτελικό. Υπομονή και μεγάλη προσπάθεια. Θα είναι δυο πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024