Βρούτσης για τις προκρίσεις του Ολυμπιακού: «Ιστορικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (pic)
Το μήνυμα του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού για τις προκρίσεις της ανδρικής ομάδας και της Κ19 του Ολυμπιακού σε Conference League και Youth League αντίστοιχα.
Ο Ολυμπιακός κρατάει ψηλά την γαλανόλευκη σημαία και κάνει περήφανους τους Ελληνες με τις επιτυχίες του.
Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρηση της Κ19 του Ολυμπιακού με την Ναντ, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη τον πειραϊκό σύλλογο για τις προκρίσεις σε Conference League και Youth League.
«Ιστορικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρό και τον Ολυμπιακό. Έπειτα από την πρόκριση στους «4» του Europa Conference League μέσα στην Πόλη, οι μικροί του πέρασαν στον τελικό της προσεχούς Δευτέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων. Συγχαρητήρια και θερμές ευχές για κατάκτηση των τροπαίων», ανέφερε.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Γιάννη Βρούτση:
Ιστορικές στιγμές για 🇬🇷 ποδόσφαιρό & @olympiacosfc Έπειτα από την πρόκριση στους «4» @europacnfleague μέσα στην Πόλη, οι μικροί του πέρασαν στον τελικό της προσεχούς Δευτέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων @UEFAYouthLeague Συγχαρητήρια & θερμές ευχές για κατάκτηση των τροπαίων⚽️ pic.twitter.com/MbopNbKfAV
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.