Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο νέος βασιλιάς της μακροζωίας - Η μυστική ρουτίνα που του χαρίζει δύο δεκαετίες

Ο νέος βασιλιάς της μακροζωίας – Η μυστική ρουτίνα που του χαρίζει δύο δεκαετίες

O David Pascoe κοντράρει τον Bryan Johnson, 46 ετών, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει την καρδιά 37χρονου και το δέρμα ενός 28χρονου.

Ο Dave Pascoe ξεπερνά τον εκατομμυριούχο Bryan Johnson στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατά της γήρανσης. Ο 61χρονος Dave Pascoe ξυπνά, τρώει μια πράσινη μπανάνα και περνά οκτώ λεπτά καθισμένος σε μια ηλεκτρομαγνητική κουβέρτα, η οποία φέρεται να διεγείρει τη ροή του αίματός του.

Αμέσως μετά κάνει μια συνεδρία στρέτσινγκ ακολουθούμενη από μερικά άλματα στο μίνι τραμπολίνο του. Παίρνει μάλιστα 82 πρωινά συμπληρώματα με σπιτικό τσάι με λεμόνι.

Αυτά είναι μόνο μερικά κρίσιμα στοιχεία της ρουτίνας ευεξίας που λέει ότι τον βοήθησαν να διατηρήσει μια βιολογική ηλικία δεκαετίες νεότερη από τη χρονολογική του.

Σύμφωνα με τον Pascoe, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι από το Μίσιγκαν, έχει το σώμα ενός 38χρονου.

Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της συνεχώς αυξανόμενης τάσης του «bio-hacking», βάσει του οποίου ηλικιωμένοι προσπαθούν να μειώσουν την ηλικία των κυττάρων του σώματός τους, καθιστώντας τεχνικά νεότερα από τη χρονολογική τους ηλικία.

Σε «κόντρα» με τον Bryan Johnson

Ίσως ο πιο διάσημος από αυτούς είναι ο επιχειρηματίας Bryan Johnson, 46 ετών, με έδρα την Καλιφόρνια, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει την καρδιά 37χρονου και το δέρμα ενός 28χρονου.

Ο Bryan Johnson αναφέρει ότι χαλάει 2 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο για να διατηρήσει τη νεανικότητά του, κάνοντας εγχύσεις αίματος από τον έφηβο γιο του και χρήση συσκευών παρακολούθησης στύσης.

Αλλά τώρα υπάρχει ένας νέος λάτρης της μακροζωίας στην πόλη. Ο Pascoe αναφέρει πως η ρουτίνα του είναι πιο αποτελεσματική και φθηνότερη από αυτή του Johnson, κοστίζοντας μόνο 30.000 δολάρια ετησίως.

Ο Pascoe υποστηρίζει πως αρχικά δεν είχε σκοπό να εξαπατήσει τον θάνατο ή να αποφύγει τη γήρανση, αλλά αντίθετα άρχισε να κάνει αλλαγές στον τρόπο ζωής του για να αποφύγει τον καρκίνο και την αδυναμία.

Αποφάσισε τελικά να αφοσιωθεί πλήρως σε έναν τρόπο ζωής που θα τον βοηθούσε να νιώθει καλύτερα μακροπρόθεσμα.

Σύμφωνα με το site του, η ρουτίνα του για βελτίωση της νεότητας περιλαμβάνει διατροφή χωρίς αποκλεισμούς, 120 συμπληρώματα όπως ψευδάργυρο και την ορμόνη Nutrafol, καθώς και καθημερινή ρουτίνα άσκησης, υπέρυθρες σάουνες και ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία για την τόνωση της ροής του αίματος.

Ο Pascoe πραγματοποιεί επίσης μηνιαίες εξετάσεις αίματος, τριμηνιαίες γενετικές εξετάσεις και ετήσια οστική πυκνότητα για να παρακολουθεί τη βιολογική του ηλικία. Περιλαμβάνει ακόμα και ανάλυση του ιστού των τριχών του.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024