Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αινιγματικός ο Μιχάλης Ρακιντζής για τη σχέση του με τη Σοφία Αρβανίτη

Αινιγματικός ο Μιχάλης Ρακιντζής για τη σχέση του με τη Σοφία Αρβανίτη

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε για την πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Τύπο και τη Σοφία Αρβανίτη.

Στη σχέση του με τα media αλλά και τη Σοφία Αρβανίτη αναφέρθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής Μιχάλης Ρακιντζής που εμφανίστηκε στην εκπομπή Στούντιο 4.

«Προτάσεις είχα από την εταιρεία μου να γράψω για όποιον Έλληνα τραγουδιστή ξέρεις. Προερχόμουν από τελείως διαφορετικά μουσικά ακούσματα. Ήθελα να ασχοληθώ πολύ με τον εαυτό μου, με μουσικές ιδέες που είχα στο μυαλό μου. Ήθελα αυτή τη μοναχικότητα. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί και σε βλακεία γιατί χάνεις και πολλά χρήματα, διώχνεις χρήματα. Δεν σνόμπαρα κανέναν. Έφαγα και βρισίδι στα περιοδικά γιατί πως τόλμησα εγώ ο πρωτοεμφανιζόμενος να αρνηθώ στην τάδε ή στον τάδε. Δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι πρωτοεμφανιζόμενος να πεις ναι σε όλα. Θα εδραιωθώ αν είναι με τις δικές μου δυνάμεις» υπογράμμισε αρχικά ο Μιχάλης Ρακιντζής.

«Έχετε δει κάτι;»

«Οι σχέσεις μου με τα media ήταν πολύ καλές. Δεν ήμουν ποτέ παράξενος, δεν μάλωσα ποτέ με κανέναν, δεν την είπα σε κανένα και δεν πήρα ποτέ να ζητήσω κάτι από κάποιον. Ούτε εγώ έχω παράπονο ούτε εκείνοι έχουν» ανέφερε στη συνέχεια ο Μιχάλης Ρακιντζής.

«Με τη Σοφία Αρβανίτη δεν υπήρξε έκθεση. Υπήρξε συνεργασία, συναυλίες μαζί και δισκογραφία. Δεν βγήκαμε στα περιοδικά. Ούτε καν ήξερε ο κόσμος ότι τα είχαμε και αν τα είχαμε. Μπορεί και να μην τα είχαμε. Έχετε δει κάτι;» ανέφερε με νόημα ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024