Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Δανάη Μπάρκα αλά Μιχάλης Ρακιντζής - Ερμήνευσε το «S.A.G.A.P.O»

Η Δανάη Μπάρκα αλά Μιχάλης Ρακιντζής – Ερμήνευσε το «S.A.G.A.P.O»

Η παρουσιάστρια του MEGA Δανάη Μπάρκα αλά Μιχάλης Ρακιντζής μιμήθηκε την εμφάνιση του τραγουδιστή στη Εurovision το 2002.

Ως άλλος Μιχάλης Ρακιντζής εμφανίστηκε η παρουσιάστρια του MEGA Δανάη Μπάρκα, θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής σε μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της Ελλάδας στη Eurovision.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», Δανάη Μπάρκα, ντύθηκε Μιχάλης Ρακιντζής και έχοντας στο πλευρό της την υπόλοιπη ομάδα μιμήθηκε την εμφάνιση του τραγουδιστή στον διαγωνισμό το 2002.

«Ελπίζω να μην έχει τηλεόραση»

«Ελπίζω ο Μιχάλης Ρακιντζής να μην έχει τηλεόραση. Πόσο τον θαυμάζουμε και τον αγαπάμε. Κύριε Ρακιντζή, αφήνω τις ελπίδες μου στο ταλέντο, την ευφυΐα και το χιούμορ σας. Μετά από αυτό, θα είστε γλυκός μαζί μας;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής.

Μπορεί κανείς να μην περίμενε το «S.A.G.A.P.O» να γνωρίσει τέτοια επιτυχία, όμως το τραγούδι κατάφερε να γίνει διαχρονικό. Αποτελεί μια από τις εμφανίσεις που έχουν συνδεθεί με τον θεσμό της Eurovision.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής ανέβηκε στη σκηνή της 47ης Eurovision, η οποία διεξαγόταν στην πρωτεύουσα της Εσθονίας και κατέκτησε την 17η θέση.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024