Ο Μιχάλης Ρακιντζής αποκαλύπτει το άγνωστο story για το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» για την καριέρα του, τη Eurovision και την προσωπική του ζωή.
Τον Μιχάλη Ρακιντζή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή.
«Εκτιμώ απεριόριστα τη Σοφία Αρβανίτη και τη Σοφία Βόσσου που συνεργαζόμαστε φέτος στο ‘Γυάλινο Μουσικό Θέατρο’. Το ‘Μη μου μιλάς για καλοκαίρια’ το έγραψα πριν καν ξεκινήσω να ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι. Η αρχική μορφή ήταν διαφορετική. Μόνο τη μελωδία κράτησα από το αρχικό τραγούδι και ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία της Σοφίας».
«Υποδέχονταν ειρωνικά την χρήση υπολογιστή στη σύνθεση τραγουδιού οι συνάδελφοι. Κάποιοι το κάνουν ακόμα και σήμερα. Τα κομπιούτερ δεν είναι ‘πατάς ένα κουμπί και το παίζεις μάγκας’», συμπληρώνει.
Για την Ελένη Μενεγάκη
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην παρουσιάστρια του MEGA, Ελένη Μενεγάκη, της οποίας η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Προκαλείς».
«Ήταν και είναι υπέροχη η Ελένη Μενεγάκη, έχει τόσο μεγάλη λάμψη που οτιδήποτε και να έκανε ήταν σίγουρο πως θα έκανε μεγάλη καριέρα. Στο κλιπ του ‘Προκαλείς’, ο σκηνοθέτης ήθελε κάποια ρούχα που ούτε στην Ελένη άρεσαν ούτε σε έμενα. Σίγουρα δε θα ξαναέγραφα για έμενα για τη Eurovision. Για άλλον καλλιτέχνη αν μου έκανε ‘κλικ’ μπορεί».
«Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Βασίλη Καρρά»
«Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Βασίλη Καρρά αλλά του εύχομαι τα καλύτερα. Οι άνθρωποι επιλέγουν να περνούν μονοί τους κάποιες δυσκολίες, το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Συνεχίζω να πιλοτάρω ελικόπτερο και είχα μία δυο φάσεις πολύ άσχημες. Μας άνοιξε η πόρτα εν πτήση και βρεθήκαμε στο κενό, κοντέψαμε να πέσουμε».
«Το μυστικό μίας μακροχρόνιας σχέσης είναι η εκτίμηση, τα κοινά ενδιαφέροντα και πρώτα από όλα η αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σύντροφό του.
- «Τα παντελόνια-θάνατος της Zara»: Οι influencer τα θεωρούν τα πιο επικίνδυνα παντελόνια στον κόσμο
- Φοιτητική στέγη: Γολγοθάς η εύρεση φοιτητικής κατοικίας – Στα ύψη τα ενοίκια, πολλά τα ασυντήρητα σπίτια
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442