Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρίσι Σούνακ ζητά συγγνώμη που φόρεσε αθλητικά παπούτσια Adidas Samba

Ο Ρίσι Σούνακ ζητά συγγνώμη που φόρεσε αθλητικά παπούτσια Adidas Samba

«Είμαι παλιός θιασώτης» λέει Ο πρωθυπουργός ενώ υπερασπίζεται την αγάπη του για τα παπούτσια -οι επικριτές και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λένε ότι «το κατέστρεψε για όλους».

«Είμαι παλιός θιασώτης» λέει o πρωθυπουργός της Βρετανίας ενώ υπερασπίζεται την αγάπη του για τα παπούτσια -οι επικριτές και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λένε ότι «το κατέστρεψε για όλους».

Ο Ρίσι Σούνακ ζήτησε συγγνώμη από όλους τους οπαδούς των αθλητικών παπουτσιών Adidas Samba, αφού κατηγορήθηκε ότι κατέστρεψε την αξιοπιστία του στυλ τους όταν φωτογραφήθηκε να τα φοράει συνδυάζοντάς τα με τη γνωστή γκαρνταρόμπα του πολιτικού.

Ζήτησε συγγνώμη αφού εθεάθη να φοράει τα γκρι, λευκά και μαύρα αθλητικά παπούτσια σε συνέντευξη στην Downing Street, συνδυασμένα με λευκό πουκάμισο, ναυτικό chinos και μαύρες κάλτσες

Photo: YouTube

Eθεάθη να φοράει τα γκρι, λευκά και μαύρα αθλητικά παπούτσια

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας δήλωσε ότι φορούσε τα γερμανικά αθλητικά παπούτσια «για πολλά χρόνια» και ότι ήταν «μακροχρόνιος θιασώτης» της μάρκας.

Ζήτησε συγγνώμη αφού εθεάθη να φοράει τα γκρι, λευκά και μαύρα αθλητικά παπούτσια σε συνέντευξη στην Downing Street, συνδυασμένα με λευκό πουκάμισο, ναυτικό chinos και μαύρες κάλτσες.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν αυτομάτως ότι θα πουλήσουν τα παπούτσια τους στο διαδίκτυο, καθώς ο Σούνακ είχε καταστρέψει την εμφάνιση για όλους.

Δείτε το σχετικό βίντεο 

Το πρώτο του ζευγάρι Adidas

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του LBC, ο Σούνακ δήλωσε: «Ζητώ συγγνώμη από την κοινότητα των Samba. Αλλά, προς υπεράσπισή μου, θα έλεγα ότι φοράω αθλητικά παπούτσια Adidas, συμπεριλαμβανομένων των Samba -και άλλων, στην πραγματικότητα- για πολλά, πολλά χρόνια.

»Το πρώτο ζευγάρι μου το πήρε ο αδελφός μου πριν από πολλά, πολλά χρόνια -το πρώτο μου ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών Adidas ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Από τότε δεν έχω κοιτάξει πίσω. Έτσι, είμαι ένας μακροχρόνιος θιασώτης τους».

*Με στοιχεία από theguradian.com

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024