Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: «Οι σκέψεις μας είναι μαζί σου» - Ευχές για ανάρρωση από Σούνακ, Μακρόν και πολιτικό κόσμο

Κέιτ Μίντλετον: «Οι σκέψεις μας είναι μαζί σου» – Ευχές για ανάρρωση από Σούνακ, Μακρόν και πολιτικό κόσμο

Σοκαρισμένος είναι ο πολιτικός κόσμος από τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο με τον Ρίσι Σούνακ, τον Εμάνουελ Μακρόν και άλλους πολιτικούς να εκφράζουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Σε σοκ είναι ο πλανήτης μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι διαγνώστηκε με καρκίνο με τους πολιτικούς τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε όλο τον κόσμο να δηλώνουν συντετριμμένοι από τα νέα και να εύχονται ταχεία ανάρρωση στην πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρίσι Σουνάκ δήλωσε ότι «οι σκέψεις μας είναι με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, τον πρίγκιπα της Ουαλίας και ειδικότερα με τα τρία παιδιά τους αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ακόμα σημειώνει πως η Κέιτ Μίντλετον «έχει την αγάπη και την υποστήριξη ολόκληρης της χώρας καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της».

«Επέδειξε τεράστια γενναιότητα με τη σημερινή της δήλωση. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει υποστεί έντονο έλεγχο και έχει αντιμετωπιστεί άδικα από ορισμένα τμήματα των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», προσέθεσε σε ανάρτησή της στο X.

«Οι σκέψεις μου είναι με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, τα παιδιά της και ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια μετά την είδηση του καρκίνου που τόσο θαρραλέα μοιράστηκε»

Ακόμα ανέφερε ότι «όταν πρόκειται για θέματα υγείας, όπως σε όλους τους άλλους, πρέπει να της παρέχεται η ιδιωτικότητα για να επικεντρωθεί στη θεραπεία της και να είναι με την αγαπημένη της οικογένεια».

«Ξέρω ότι μιλάω εκ μέρους όλης της χώρας όταν της εύχομαι πλήρη ανάρρωση και ανυπομονώ να τη δω να επιστρέφει στη δράση όταν είναι έτοιμη», κατέληξε.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση εξέφρασε και ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν. «Υψηλοτάτη, Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάτε, η Μπριζίτ κι εγώ σας ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση. Η δύναμη και η αντοχή σας μας εμπνέουν όλους», έγραψε σε ανάρτησή του στο Χ.

«Κάθε διάγνωση καρκίνου είναι σοκαριστική»

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε και ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Κιρ Στάρμερ με ανάρτησή του στο X.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, ανέφερε σε δήλωσή του εκ μέρους του κόμματος ότι στέλνει τις «καλύτερες ευχές» Κέιτ Μίντλετον και ότι οι «σκέψεις» του είναι με τη βασιλική οικογένεια.

«Κάθε διάγνωση καρκίνου είναι σοκαριστική», έγραψε ακόμα ο Στάρμερ, αλλά προσέθεσε πως «μπορώ μόνο να φανταστώ το πρόσθετο άγχος του να λαμβάνεις αυτή την είδηση εν μέσω των τρομακτικών εικασιών που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες».

Πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η οικογένειά της «έχουν δικαίωμα στην ιδιωτικότητα» και ότι τον «ενθαρρύνει ο αισιόδοξος τόνος της πριγκίπισσας της Ουαλίας και το μήνυμά της για πίστη και ελπίδα».

Η πρώην πρωθυπουργός, Λιζ Τρας επίσης σε ανάρτησή της στο Χ, ανέφερε ότι «ολόκληρη η χώρα» εύχεται στην πριγκίπισσα της Ουαλίας πλήρη και ταχεία ανάρρωση.

Σε ανάρτησή της στο Χ η βουλευτής των Συντηρητικών, προσέθεσε πως «οι σκέψεις μου είναι με την πριγκίπισσα της Ουαλίας και την οικογένειά της αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

Μπόρις Τζόνσον: «Ευχές στην ίδια και την οικογένειά της για πλήρη και ταχεία ανάρρωση»

Παρόμοια δήλωση με τη Λιζ Τρας έκανε και ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, επίσης με ανάρτησή του στο Χ, στέλνοντας στην Κέιτ Μίντλετον «κάθε δυνατή δύναμη» και ευχές «στην ίδια και την οικογένειά της για πλήρη και ταχεία ανάρρωση».

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν σε ανάρτησή του στο X ότι εύχεται στην Κέιτ «ταχεία ανάρρωση», καθώς υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία λόγω διάγνωσης καρκίνου.

«Ο καρκίνος έχει αντίκτυπο σε τόσους πολλούς από εμάς – και η γενναιότητά της να μοιραστεί τη διάγνωσή της θα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση και θα ενθαρρύνει άλλους να εξεταστούν», προσέθεσε ο Καν.

«Της στέλνω τις καλύτερες ευχές μου και τη δύναμη για τη θεραπεία της, καθώς και πλήρη και ταχεία ανάρρωση»

Από την πλευρά της η πρωθυπουργός της Βόρειας Ιρλανδίας, Μισέλ Ο’Νιλ ευχήθηκε στην πριγκίπισσα της Ουαλίας «ταχεία ανάρρωση».

Σε ανάρτησή της στο X ανέφερε: «Λυπάμαι πολύ που έμαθα τα νέα για τη διάγνωση του καρκίνου της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Της στέλνω τις καλύτερες ευχές μου και τη δύναμή μου για τη θεραπεία της, καθώς και για πλήρη και ταχεία ανάρρωση. Μια ιδιαίτερη σκέψη στη νεαρή οικογένειά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

«Οι σκέψεις μου είναι με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, τα παιδιά της και ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια μετά την είδηση του καρκίνου που τόσο θαρραλέα μοιράστηκε», ανέφερε από την πλευρά του ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό στο Χ.

«Εκ μέρους των Καναδών, στέλνω την υποστήριξή μου καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία. Όλοι της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», προσέθεσε.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024