Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η συγκινητική ανάρτηση από τον αδερφό της Κέιτ Μίντλετον

Η συγκινητική ανάρτηση από τον αδερφό της Κέιτ Μίντλετον

Ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον σε μια συγκινητική ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της σοκαριστικής διάγνωσης με καρκίνο της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Λίγες ώρες μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση πως η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο, ο αδερφός της Τζέιμς Μίντλετον προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια, σκαρφαλώσαμε πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα ανεβούμε και αυτό μαζί σου» έγραψε χαρακτηριστικά ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον.

Η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον

Με την Κέιτ Μίντλετον να ανακοινώνει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και πως υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε πως καθησυχάζει τα μικρά παιδιά της ότι η μητέρα τους θα είναι καλά εν μέσω της μεγάλης μάχης της.

«Λέω στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις πως είμαι καλά και δυναμώνω κάθε ημέρα» σημειώνει χαρακτηριστικά η Κέιτ Μίντλετον στο συγκινητικό μήνυμά της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι η ίδια και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξήγησαν την κατάσταση στα τρία παιδιά τους μετά το τεράστιο σοκ της διάγνωσής της.

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι εστιάζει στα πράγματα που θα τη βοηθήσουν να θεραπευτεί. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε επίσης ότι την παρηγορούσε που είχε τον σύζυγό της δίπλα της και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να το επεξεργαστούν και να το διαχειριστούν ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς τους.

Στο τηλεοπτικό της διάγγελμα, η μελλοντική βασίλισσα αποκάλυψε πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο και οι γιατροί τη συμβούλεψαν να υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Η Κέιτ Μίντλετον για τα παιδιά της

Μιλώντας ενώ βρισκόταν καθισμένη σε ένα παγκάκι, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε τη σοκαριστική της διάγνωση με καρκίνο. «Ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να σας ευχαριστήσω προσωπικά για όλα τα υπέροχα μηνύματα υποστήριξης και για την κατανόησή σας όσο αναρρώνα από τη χειρουργική επέμβαση.

Ήταν δύο απίστευτα δύσκολοι μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για το οποίο είμαι τόσο ευγνώμων» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κέιτ Μίντλετον.

Το παλάτι του Κένσινγκτον σημείωσε πως δεν θα κοινοποιήσει λεπτομέρειες σχετικά με το είδος καρκίνου που έχει η πριγκίπισσα ή σε ποιο στάδιο καρκίνου βρίσκεται και ζήτησε από τον κόσμο να μην κάνουν εικασίες.

Η μελλοντική βασίλισσα αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν επικεντρωθεί στα παιδιά τους αυτή τη δύσκολη περίοδο.

«Αλλά το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που να είναι ο κατάλληλος και να τους διαβεβαιώσουμε πως θα είμαι εντάξει. Όπως τους είπα είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε ημέρα, εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ στο μυαλό, στο σώμα και το πνεύμα μου. Το να έχω δίπλα μου τον Γουίλιαμ είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κέιτ Μίντλετον.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024