Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία

Με ένα μήνυμα στο Instagram, η Κέιτ Μίντλετον απευθύνεται μέσω βίντεο στο κοινό και το πληροφορεί ότι μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, διαπιστώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Νέα είδηση σοκ συγκλονίζει τη βασιλική οικογένεια, καθώς μετά τον βασιλιά Κάρολο και η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Σε ένα μήνυμα που ανέβηκε στο Instagram, η πριγκίπισσα της Ουαλίας απευθύνεται μέσω βίντεο στο κοινό και το πληροφορεί ότι μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, διαπιστώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον στην αρχή του βίντεο ευχαρίστησε προσωπικά τους πολίτες για όλη την υποστήριξη και την κατανόηση για όσο καιρό αναρρώνει από την εγχείρηση. «Είναι απίστευτα δύσκολοι μήνες για όλη την οικογένειά μας, αλλά έχω μία φανταστική ομάδα γιατρών, που με φρόντισαν πολύ καλά και στην οποία είμαι τόσο ευγνώμων», επισημαίνει.

«Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ κι εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά»

Στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι η προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο στο Λονδίνο ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική.

Οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι υπήρχε καρκίνος

Όμως οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι υπήρχε καρκίνος, είπε η 42χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, προσθέτοντας ότι οι γιατροί της συνέστησαν να υποβληθεί σε μία προληπτική χημειοθεραπεία.

«Η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στα πρώτα στάδια της θεραπείας», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως:

«Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ κι εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας».

«Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, μου πήρε χρόνο να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου», είπε ακόμα.

«Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που να είναι κατάλληλος γι’ αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα γίνω καλά. Όπως τους έχω πει: ‘είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου’», προσέθεσε ακόμα η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Ο Γουίλιαμ είναι μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς που με καθησυχάζει»

«Έχοντας τον Γουίλιαμ στο πλευρό μου είναι μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς που με καθησυχάζει όπως είναι η αγάπη, η υποστήριξη και η ευγένεια που έχετε δείξει πάρα πολλοί από εσάς. Αυτά τα συναισθήματα σημαίνουν πάρα πολλά και για τους δυο μας», είπε ακόμα η Κέιτ Μίντλετον.

«Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι ως οικογένεια, αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα ενώ θα ολοκληρώνω τη θεραπεία μου. Τα καθήκοντά μου πάντα μου άφηναν ένα βαθύ αίσθημα χαράς και θα προσπαθήσω να επιστρέψω όταν μπορώ, αλλά για την ώρα πρέπει να επικεντρωθώ στο να αναρρώσω πλήρως», συμπλήρωσε.

«Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι επίσης όλους εκείνους που η ζωή τους έχει επηρεαστεί από τον καρκίνο και όποιον αντιμετωπίζει την ασθένεια σε οποιαδήποτε μορφή. Παρακαλώ να μην χάνετε την πίστη ή την ελπίδα σας. Δεν είστε μόνοι», καταλήγει στο βίντεο.

Σύμφωνα με το Sky News, η χημειοθεραπεία της πριγκίπισσας ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου, αν και δεν είναι σαφές πότε θα ολοκληρωθεί.

Το παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε ότι δεν θα μοιραστεί τον τύπο του καρκίνου, προσθέτοντας: «Η πριγκίπισσα έχει δικαίωμα στην ιατρική ιδιωτικότητα, όπως όλοι μας».

Δεν είναι επίσης σαφές πότε η πριγκίπισσα θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της – το παλάτι δήλωσε ότι θα το κάνει αυτό «όταν θα έχει την άδεια να το κάνει από την ιατρική της ομάδα»

Η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει εμφανιστεί σε επίσημες υποχρεώσεις από τα τέλη Δεκεμβρίου, όταν φωτογραφήθηκε σε έναν περίπατο την ημέρα των Χριστουγέννων με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Sandringham του Norfolk.

Η μακροχρόνια απουσία της είχε προκαλέσει παγκόσμιες εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε τη Γιορτή της Μητέρας με την ίδια και τα τρία παιδιά της δεν κατάφερε να κάμψει τη φρενίτιδα αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε υποστεί επεξεργασία.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024