Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εργαζόμενοι της κλινικής στο μικροσκόπιο για τον ιατρικό φάκελο της Κέιτ Μίντλετον

Εργαζόμενοι της κλινικής στο μικροσκόπιο για τον ιατρικό φάκελο της Κέιτ Μίντλετον

Πληροφορίες θέλουν την πριγκίπισσα να έχει ενημερωθεί σχετικά με το περιστατικό.

Μετά τις φήμες ότι προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ιδιωτικά ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον, τρεις εργαζόμενοι της London Clinic βρίσκονται υπό έρευνα από τη διοίκηση. Ο CEO της κλινικής έδωσε υπόσχεση να ληφθούν όλα τα κατάλληλα ερευνητικά μέτρα.

«Όλοι στην κλινική του Λονδίνου έχουμε πλήρη επίγνωση των ατομικών, επαγγελματικών, ηθικών και νομικών καθηκόντων μας όσον αφορά το απόρρητο των ασθενών», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Al Russell. «Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική φροντίδα και διακριτικότητα που φροντίζουμε να προσφέρουμε σε όλους τους ασθενείς μας που μας εμπιστεύονται καθημερινά.

«Έχουμε σε εφαρμογή συστήματα για την παρακολούθηση της διαχείρισης των πληροφοριών των ασθενών και, σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης, θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα ερευνητικά, ρυθμιστικά και πειθαρχικά μέτρα.

«Δεν υπάρχει θέση στο νοσοκομείο μας για όσους παραβιάζουν σκόπιμα την εμπιστοσύνη οποιουδήποτε από τους ασθενείς ή τους συναδέλφους μας» καταλήγει η ανακοίνωση σύμφωνα με το Skynews.

Σημειώνεται ότι οι επικεφαλής της κλινικής του Λονδίνου ξεκίνησαν κατεπείγουσα έρευνα, καθώς υπήρξαν αναφορές ότι τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού είχε προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία της πριγκίπισσας, αφού υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Έρευνα για την παραβίαση του ιατρικού φακέλου

Οι βρετανικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνα, μετά τους ισχυρισμούς ότι παραβιάστηκε το ιατρικό απόρρητο της Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία της.

Το παγκοσμίου φήμης νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες, αποκαλύπτει η Daily Mirror. H είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο νοσοκομείο στο Marylebone, στο κεντρικό Λονδίνο, το οποίο έχει τη φήμη ότι φέρεται διακριτικά στη βασιλική οικογένεια, τους πρώην προέδρους, τους πρωθυπουργούς και τις διασημότητες.

«Πρόκειται για μια σημαντική παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μόλις έπεσε στην αντίληψή τους το περιστατικό και διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει πλήρης έρευνα. Όλο το ιατρικό προσωπικό έμεινε σοκαρισμένο από τους ισχυρισμούς και πληγώθηκε που ένας έμπιστος συνάδελφος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της δεοντολογίας» αποκάλυψε συνεργάτης του νοσοκομείου στη Mirror.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024