Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον απαντά στις φήμες - «Δεν είμαι εγώ στο βίντεο»

Η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον απαντά στις φήμες – «Δεν είμαι εγώ στο βίντεο»

Με τις θεωρίες συνωμοσίας να έχουν πάρει φωτιά, η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να ψωνίζουν στην αγορά, οι θεωρίες συνωμοσίας δεν άργησαν να πάρουν φωτιά.

Αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο.

Ούτε αυτό το βίντεο όμως ήταν αρκετό για να πειστούν οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας, με πολλούς να αμφισβητούν ότι ήταν η Κέιτ Μίντλετον στο βίντεο.

Η σωσίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον διέψευσε τις εικασίες ότι είναι αυτή στα πλάνα με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Windsor Farm Shop αντί για την Κέιτ.

«Είναι 100% η Κέιτ Μίντλετον»

Η Heidi Agan, η οποία υποδύεται επαγγελματικά την Κέιτ Μίντλετον εδώ και 12 χρόνια, τόνισε ότι πιστεύει 100% ότι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι όντως τα πρόσωπα που βλέπουμε στο βίντεο, καθώς η ίδια εκείνη την ώρα βρισκόταν στη δεύτερη δουλειά της, όπου εργάζεται ως δασκάλα σε μια ομάδα χορού και μουσικού θεάτρου.

Η Heidi Agan ξεκαθάρισε στη Mirror πως «υπήρξαν προφανώς κάποιες εικασίες σχετικά με το αν ήταν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε εκείνο το υλικό και τα στιγμιότυπα. Στην πραγματικότητα, τα δικά μου μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τρελαθεί, καθώς ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εγώ, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Ήμουν στη δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε αυτό το βίντεο».

«Λοιπόν, είναι ζωντανή και μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτό. Ξεκίνησε σαν αστείο για το που είναι η Κέιτ Μίντλετον και έχει μετατραπεί σε δράμα, οπότε πρέπει να σταματήσει» υπογράμμισε. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα του βίντεο μετά από εβδομάδες ακραίων θεωριών συνωμοσίας που διαδόθηκαν στο διαδίκτυο.

Η φρενίτιδα στα social media δεν έχει σταματήσει ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024