Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πόσα ξέρουν για την Κέιτ Μίντλετον; Προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία

Πόσα ξέρουν για την Κέιτ Μίντλετον; Προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία

Σάλος στη Βρετανία μετά την αποκάλυψη πως μέλη του προσωπικού της κλινικής του Λονδίνου προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον.

Έρευνα για τους ισχυρισμούς πως παραβιάστηκε το απόρρητο της Κέιτ Μίντλετον ενώ νοσηλευόταν στην κλινική του Λονδίνου τον Ιανουάριο ξεκίνησε το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mirror, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού φέρεται να πιάστηκε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο ιατρικό αρχείο της Κέιτ Μίντλετον.

Οι καταγγελίες έχουν προκαλέσει σοκ στο Marylebone, στο κεντρικό Λονδίνο, το οποίο έχει τη φήμη πως φέρεται διακριτικά στη βασιλική οικογένεια, τους πρώην προέδρους, τους πρωθυπουργούς και τους celebrities.

«Πρόκειται για μια σημαντική παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μόλις έπεσε στην αντίληψή τους το περιστατικό και διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει πλήρης έρευνα. Όλο το ιατρικό προσωπικό έμεινε σοκαρισμένο από τους ισχυρισμούς και πληγώθηκε που ένας έμπιστος συνάδελφος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της δεοντολογίας» αποκάλυψε πηγή στη Mirror.

Ενημέρωσαν και την Κέιτ Μίντλετον

Η έρευνα έρχεται καθώς αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκαν βίντεο και φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ένα κατάστημα αγροτικών προϊόντων στο Windsor, εν μέσω θεωριών συνωμοσίας σχετικά με την απουσία της από τότε που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Η πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία ενός ασθενούς χωρίς τη συγκατάθεση του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων του οργανισμού αποτελεί ποινικό αδίκημα για οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού σε χώρο υγειονομικής περίθαλψης.

Το νοσοκομείο αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς, ωστόσο, δήλωσε στην εφημερίδα ότι πιστεύει ακράδαντα πως «όλοι οι ασθενείς μας, ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, αξίζουν απόλυτη ιδιωτικότητα και εμπιστευτικότητα όσον αφορά τις ιατρικές τους πληροφορίες».

Το νοσοκομείο ενημέρωσε το παλάτι για την υποτιθέμενη παραβίαση μόλις έγινε αντιληπτό, σύμφωνα με πηγές. Το παλάτι του Κένσινγκτον σημειώνει πως αυτό αποτελεί πρόβλημα για την Κλινική του Λονδίνου.

Για το περιστατικό φέρεται να ενημερώθηκε και η άμεσα εμπλεκόμενη Κέιτ Μίντλετον. Η Κέιτ Μίντλετον, που αναρρώνει στο σπίτι της στο Windsor από τότε που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 29 Ιανουαρίου, επέλεξε να μην αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο εισήλθε στο νοσοκομείο όπου έμεινε για 13 νύχτες.

Είναι κάτι που, σύμφωνα με πηγές, ενδέχεται να κάνει στο μέλλον η Κέιτ Μίντλετον.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024