Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο της Κέιτ Μίντλετον από την πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Βίντεο της Κέιτ Μίντλετον από την πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Βίντεο από τη βόλτα της στη φάρμα με τον σύζυγό της.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πώς η Κέιτ Μίντλετον εντοπίστηκε τελικά με τον Γουίλιαμ σε μια επίσκεψη στο αγαπημένο της κατάστημα αγροτικών προϊόντων στο Ουίνδσορ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδειχνε «ευτυχισμένη, χαλαρή και υγιής», καθώς κάνει τα πρώτα βήματα προς την επιστροφή της στις επίσημες υποχρεώσεις μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει το πριγκιπικό ζεύγος να κάνει την βόλτα του και να ψωνίζει.

Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στον βρετανικό τύπο, κυρίως τον σκανδαλοθηρικό, έχει «χυθεί πολύ μελάνι» για το τι πραγματικά συμβαίνει στα βρετανικά ανάκτορα. Και ως ένα βαθμό όχι αδίκως αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε δημόσια ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες και εκτός από τους δικούς της πολύ κοντινούς ανθρώπους δεν την έχει δει κανείς άλλος.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024