Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λευκός Οίκος για τη διάγνωση της Κέιτ: «Είμαστε απίστευτα λυπημένοι από τα τρομερά νέα»

Λευκός Οίκος για τη διάγνωση της Κέιτ: «Είμαστε απίστευτα λυπημένοι από τα τρομερά νέα»

«Μόλις μάθαμε τα τρομερά νέα», δήλωσε στην αρχή της ενημέρωσης η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου λίγα λεπτά αφότου η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο.

Σοκαρισμένος είναι όλος ο πλανήτης από τη διάγνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο, με τον Λευκό Οίκο να εκφράζει τη λύπη του στο άκουσμα της είδησης.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε γνωστό με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media και με το οποίο απευθύνεται στους πολίτες ότι μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, διαπιστώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

«Οι σκέψεις μας είναι με τη δούκισσα του Κέιμπριτζ και τα μέλη της οικογένειάς της»

Όπως είπε η προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο στο Λονδίνο ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική.

Όμως οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι υπήρχε καρκίνος, είπε η 42χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, προσθέτοντας ότι οι γιατροί της συνέστησαν να υποβληθεί σε μία προληπτική χημειοθεραπεία.

«Η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στα πρώτα στάδια της θεραπείας», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως:

«Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ κι εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας».

«Είμαστε απίστευτα λυπημένοι που ακούσαμε την είδηση»

Την είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σχολίασε και η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιερ, η οποία έμαθε τα νέα λίγο πριν την καθημερινή ενημέρωση Τύπου.

«Μόλις μάθαμε τα τρομερά νέα», δήλωσε στην αρχή της ενημέρωσης η Ζαν-Πιερ και λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Κέιτ.

Μάλιστα σημείωσε πως οι σκέψεις όλων είναι με την Κέιτ Μίντλετον και την οικογένειά της. «Οι σκέψεις μας είναι με τη δούκισσα του Κέιμπριτζ και τα μέλη της οικογένειάς της και τους φίλους της κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης στιγμής», χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι εύχεται στην πριγκίπισσα «πλήρη ανάρρωση» και υπογράμμισε πως είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να προστατευτεί η ιδιωτική ζωή της Κέιτ Μίντλετον.

Η Ζαν-Πιερ δήλωσε ότι έμαθε για τα βασιλικά νέα με τον ίδιο τρόπο που έμαθε και το κοινό και δήλωσε ότι δεν έχει να μοιραστεί τίποτα σχετικά με τις συνομιλίες μεταξύ του προέδρου Τζο Μπάιντεν και της βασιλικής οικογένειας.

«Είμαστε απίστευτα λυπημένοι που ακούσαμε την είδηση», δήλωσε η Ζαν-Πιερ. «Το δεχόμαστε αυτό, αυτά τα τρομερά νέα, όπως όλοι σας», προσέθεσε.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024