Η Σοφία Αρβανίτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μιχάλη Ρακιντζή με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν.
Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε επίσης πως προσέχει την εμφάνισή της αλλά με μέτρο και πως την αγχώνει ο χρόνος που περνά και ειδικά οι ρυτίδες. «Ξεκίνησε από τα 18 να με αγχώνει. Δεν μου αρέσει να γερνάω. Μου αρέσει ότι γίνομαι πιο σοφή» σημείωσε ενώ τόνισε πως δεν ένιωθε ποτέ ‘sex symbol’ αλλά απλώς ένα ‘νόστιμο κορίτσι’.
Οι ανήθικες προτάσεις
Όσο για το αν δεχόταν ανήθικες προτάσεις η ίδια δεν δίστασε να παραδεχτεί τη δική της αλήθεια. «Αυτό μέχρι σήμερα το βιώνω. Δεν έχει να κάνει αν είμαι όμορφη ή νέα. Είναι νοοτροπία. Επιχειρηματίας υπήρξε πολύ διαχυτικός μαζί μου. Το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν με τρόμαξε. Είχα τις προτάσεις μου και κάνω τις επιλογές μου».
«Με τον Μιχάλη Ρακιντζή έχουμε γράψει ιστορία. Γιατί να αρνηθώ να απαντήσω για κάτι που έχει σχέση με αυτήν την περίοδο της ζωής μου; Φυσικά κι έχω ακόμα έρωτα με τον Μιχάλη, είμαστε φίλοι» δήλωσε τέλος η Σοφία Αρβανίτη.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.