Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: Για ποιους χτύπησε το καμπανάκι

Αταμάν: Για ποιους χτύπησε το καμπανάκι

Αυτοί που τα άκουσαν και άλλες φορές, τους ίδιους πήρε και τώρα η …μπάλα. Γνωστά τα ονόματα που έχουν μείνει πίσω στην προτίμηση του Εργκίν Αταμάν.

Εχει ειπωθεί ξανά και ξανά στο παρελθόν: ήταν η τακτική του Ομπράντοβιτς να σφίγγει, κατά το κοινώς λεγόμενο, τα λουριά πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις. Επρόκειτο για προσπάθεια μέγιστης δυνατής συσπείρωσης, κάτι αντίστοιχο με τη συσπείρωση που επιχειρούν οι πολιτικοί για τα κόμματά τους ενώ πλησιάζει η μέρα της κάλπης.

Να λειτούργησε, έτσι, συνεπώς ο Αταμάν αμέσως μετά τη νίκη επί του Κολοσσού στη Ρόδο; Αν κάποιος θυμάται καλά, ο Τούρκος προπονητής με δηλώσεις του θέλησε να προκαλέσει ηλεκτροσόκ στην ομάδα μετά την (όχι πολύ μακρινή) ήττα από τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Εχουν κοινά σημεία οι δύο εμφανίσεις του Παναθηναϊκού. Ελάχιστοι παίκτες απέδωσαν όπως περίμενε ο προπονητής τους. Και μπήκαν στο περιθώριο, δηλαδή στην άκρη του πάγκου και το λεγόμενο rotation έγινε πολύ μικρό. Ασφυκτικό. Μένει να φανεί τι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον, με δεδομένο πως πλησιάζουμε στην πλέον κρίσιμη φάση της σεζόν.

Ο Βιλντόζα, τα άκουσε για τα καλά και τα βέλη αυτόν κυρίως πήραν. Αγωνίστηκε 23’ έχοντας τρεις πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο στα έξι.

Πενιχρός ο απολογισμός για έναν γκαρντ που θα μπορούσε να ξεκουράσει τον Σλούκα ή τον Ναν, γιατί δεν μπορεί ο Αμερικανός να πατά το παρκέ στα ελληνικά παιχνίδια για 32’. Πόσο θα αντέξει; Πρέπει να είναι τόσο απαραίτητος στην ελληνική λίγκα;

Ο Μήτογλου έπαιξε 17’ και δεν γίνεται λόγος για τον συγκεκριμένο, αφού έχει δείξει την αξία του και συνήθως με τον Ολυμπιακό θεωρείται κομβική η δική του παρουσία. Ο Παπαπέτρου των επίσης 17’ συμμετοχής δεν ξετρελαίνει το κοινό σε αυτό του το πέρασμα από το Τριφύλλι και όλοι τον αντιμετωπίζουν ως «ξαναζεσταμένο φαγητό». Ο Καλαϊτζάκης μόνο ως αμυντικός μπορεί να πάρει εύσημα και τον είδαμε 5’, ενώ ο Μαντζούκας απλά αγνοείται από τον τεχνικό. Σχεδόν ο Αταμάν δεν τον βλέπει. Δεν αγωνίστηκε καν. Και μιλάμε για εν ενεργεία Ελληνα διεθνή παίκτη.

Συμπέρασμα: αυτοί που τα άκουσαν και άλλες φορές, τους ίδιους πήρε και τώρα η …μπάλα. Γνωστά τα ονόματα που έχουν μείνει πίσω στην προτίμηση του Εργκίν Αταμάν. Με τη διαφορά πως επειδή δεν μπορεί να τους αλλάξει αυτή τη στιγμή, ίσως κληθεί να τους χρησιμοποιήσει. Και ελπίζει να έχουν αλλάξει μυαλά!

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024