Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο στον Παναθηναϊκό

Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο στον Παναθηναϊκό

Αγωνία και πάλι στον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από το ματς με τον Κολοσσό, μετά από μόλις 5 λεπτά συμμετοχής

Ο Εργκίν Αταμάν «ξέσπασε» για την εμφάνιση ορισμένων παικτών του στην οριακή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού Ρόδου (74-79), με τον Τούρκο προπονητή, ωστόσο, να έχει ακόμα ένα λόγο για να ανησυχεί.

Κι αυτό γιατί ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ξεκίνησε στην βασική πεντάδα των «πρασίνων» στο ματς της Ρόδου ωστόσο αγωνίστηκε για μόλις 04:13 λεπτά, αφού έκανε παράπονα για ενοχλήσεις.

Ο Έλληνας σέντερ ένιωσε ενόχληση στο δεξί του γόνατο κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου με αποτέλεσμα προφυλαχτεί και να μην επιστρέψει ξανά στο ματς.

Η κατάσταση του Αντετοκούνμπο θα εκτιμηθεί τις αμέσως επόμενες ώρες/ημέρες, με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου (11/4) να είναι προφανώς αμφίβολη. Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος διεθνής άσος προερχόταν από τον τραυματισμό  του στο γόνατο στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία στις 26 Φεβρουαρίου.

«Απαράδεκτη εμφάνιση – Ο Βιλντόζα δεν μπορεί να παίζει έτσι»

Ο Τούρκος προπονητής έκανε λόγο για απαράδεκτη εμφάνιση ενώ δεν δίστασε να τα χώσει στον Λούκα Βιλντόζα για την εικόνα που παρουσιάζει.

Όσα είπε ο οργισμένος Αταμάν: «Απαράδεκτη εμφάνιση. Όταν θεωρείς πως είσαι μεγάλη ομάδα και βγαίνεις χωρίς θέληση στο παρκέ αυτά θα παθαίνεις. Κερδίσαμε από τύχη. Πρέπει να κάνω και παράπονα για ορισμένους παίκτες. Ο Βιλντόζα δεν ήταν καθόλου καλός. Όλοι πρέπει να παίζουν καλά. Παίκτες όπως ο Βιλντόζα δεν μπορούν να παίρνουν τόσα σουτ. Θα πείτε πως κάνω επίθεση στον παίκτη μου, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όλοι νομίζουν πως όλα έχουν τελειώσει στην Euroleague. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα, θα χάσουμε ολόκληρη τη χρονιά».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024