Με επιμέρους σκορ 26-13 στην τελευταία περίοδο το Μαρούσι επικράτησε με 91-70 της Καρδίτσας στο κλειστό του Αγίου Θωμά για τα playouts κάνοντας το 2-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και συνεχίζει με στόχο να βρεθεί στα playoffs.
Οι Ραντούλιτσα, Γιαννόπουλος και Τζούστον σημείωσαν από 17 πόντους οδηγώντας την ομάδα τους στον σωστό δρόμο.
Από τους φιλοξενούμενους ο Μακ είχε 13 πόντους ενώ ο Δίπλαρος 11 με 5 ασίστ.
Το Μαρούσι ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και με ένα γρήγορο 8-0 προσπάθησε να βάλει τις βάσεις για να έχει τον έλεγχο στη συνέχεια. Την ίδια στιγμή που λάθη και αστοχία δεν επέτρεπαν στην Καρδίτσα ν’ απαντήσει, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν διψήφια διαφορά (16-6) με τον Ραντούλιτσα στο 7’.
Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα κυριαρχούσαν στις δύο πλευρές του παρκέ φτάνοντας την απόσταση στους 16 πόντους (32-16) στο 13’, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με την είσοδο του Σάιμπερτ αντέδρασαν κάνοντας επιμέρους σκορ 15-6 (38-31). Το Μαρούσι με καλύτερη εικόνα σε όλες τις κατηγορίες πήγε στο ημίχρονο με 43-31 και πρώτο σκόρερ τον Ραντούλιτσα με 15 πόντους.
Με εξαιρετική άμυνα στην εκκίνηση της τρίτης περιόδου και τον Δίπλαρο να δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης η Καρδίτσα έκανε επιμέρους σκορ 12-3 (47-43) σε λιγότερο από τρία λεπτά. Με τον Γούνταρτ να δίνει λύσεις από τα 6.75 το Μαρούσι σταδιακά δημιούργησε ξανά διψήφια διαφορά που έφτασε τους 13 (81-68) στο 37’. Το τρίποντο του Νικολαΐδη και το καλάθι του Τζούστον (88-68) στο 39’ έδωσαν επιβλητικό χαρακτήρα στο ματς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.