Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ωρολογιακές «βόμβες» στα θεμέλια της ΝΔ βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ωρολογιακές «βόμβες» στα θεμέλια της ΝΔ βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση καταγράφει μια σειρά από κρίσιμες αποτυχίες: τεράστια ακρίβεια, καταρράκωση των θεσμών, με υποκλοπές και παρεμβάσεις στις Αρχές, διευρυμένη ανασφάλεια, τονίζει η Κουμουνδούρου

Στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι η δημοσκοπική πτώση της κυβέρνησης, ιδιαιτέρως στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, θα συνεχιστεί και θα οδηγήσει το κυβερνών κόμμα σε αδιέξοδα.

Συγκεκριμένα, κύκλοι της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι το κυβερνών κόμμα βρίσκεται σε μια πορεία αποσυσπείρωσης, η οποία ανάγκασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θέσει διλήμματα εθνικών κατά το κλείσιμο της ομιλίας του στο 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αναμετράται και χάνει τη μάχη

Επιπλέον, στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν πως τα ποιοτικά στοιχεία στις δημοσκοπήσεις συνιστούν ωρολογιακές βόμβες για τη ΝΔ. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, η κυβέρνηση αναμετράται και χάνει τη μάχη πρώτα απ’ όλα με τα προβλήματα της κοινωνίας και κατ’ επέκταση με την ίδια την κοινωνία.

Παράλληλα, κατά τους κύκλους της Κουμουνδούρου, η κυβέρνηση του Κυριακού Μητσοτάκη καταγράφει μια σειρά από κρίσιμες αποτυχίες: τεράστια ακρίβεια, καταρράκωση των θεσμών, με υποκλοπές και παρεμβάσεις στις Αρχές, διευρυμένη ανασφάλεια.

Όσον αφορά στην υπόθεση της εθνικής τραγωδία των Τεμπών, οι ίδιες πηγές τη χαρακτηρίζουν ως έγκλημα και αναφέρουν ότι αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο, με τη διαχείρισή του να να οδηγεί σε απώλεια αξιοπιστίας για την κυβέρνηση και σε ένα ανεξίτηλο στίγμα κοινωνικής καταδίκης.

«Δικαιολογημένα ανησυχεί το Μαξίμου»

Όπως σχολιάζουν δηκτικά, η προοπτική της ραγδαίας πολιτικής συρρίκνωσης δικαιολογημένα ανησυχεί το Μαξίμου, μα και προσωπικά τον Κυρ. Μητσοτάκη που είπε ότι «πίσω από τον τίτλο και τα ονόματα του ψηφοδελτίου μας κρύβεται και το δικό μου όνομα».

Οι ίδιοι κύκλοι δεν αφήνουν ασχολίαστη την παρέμβαση Δένδια, για την «ανάγκη επανίδρυσης του κράτους», « Ο Νίκος Δένδιας επαναφέρει ως διακύβευμα την επανίδρυση του κράτους. Το σύνθημα, δηλαδή, με το οποίο ξεκίνησε η ΝΔ την κυβερνητική της θητεία το 2004. Δυστυχώς για τον τόπο, αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ικανή για καμία επανίδρυση. Μόνο για περαιτέρω απορρύθμιση, την οποία επιτελεί με γοργούς ρυθμούς».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024