Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εκρηκτικοί ισχυρισμοί από την Αντζελίνα Τζολί για την κακοποίηση από τον Μπραντ Πιτ

Εκρηκτικοί ισχυρισμοί από την Αντζελίνα Τζολί για την κακοποίηση από τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί βγάζει στη σέντρα τον Μπραντ Πιτ και αποκαλύπτει ότι η κακοποίησή της ξεκίνησε πολύ πριν από το περιστατικό στο αεροπλάνο με τα παιδιά τους που οδήγησε στο διαζύγιό τους.

Η Αντζελίνα Τζολί ισχυρίζεται πως η σωματική κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ εναντίον της ξεκίνησε πολύ πριν από το περιστατικό στο αεροπλάνο το 2016 που τελικά οδήγησε και στο διαζύγιό τους.

Η νομική ομάδα της ηθοποιού έκανε τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς σε μια προσπάθεια να δημοσιοποιήσει επικοινωνίες που θα αποδείκνυαν πως ο Μπραντ Πιτ αρνήθηκε να επιτρέψει στην πρώην σύζυγό του να πουλήσει το μερίδιό της από το γαλλικό οινοποιείο Chateau Miraval, εκτός και αν υπέγραφε ένα «πιο επαχθές» και «επεκτατικό σύμφωνο εμπιστευτικότητας».

Η Αντζελίνα Τζολί ισχυρίζεται, μέσω δικηγόρων της σε νέα κατάθεση στο δικαστήριο, ότι ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ ήταν καταχρηστικός μαζί της πριν από το περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016 που την οδήγησε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

«Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πιτ ξεκίνησε πολύ πριν από το ταξίδι της οικογένειας το 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική κακοποίηση και στα παιδιά. Η Αντζελίνα Τζολί τον εγκατέλειψε αμέσως» σημειώνεται στο έγγραφο.

Ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με το έγγραφο, φέρεται να πρότεινε στην Αντζελίνα Τζολί να κάλυπτε την προσωπική ανάρμοστη συμπεριφορά του είτε σε σχέση με την ηθοποιό είτε όχι σε μια προσπάθεια να την αποτρέψει από το να μιλήσει για την υποτιθέμενη κακοποίησή της.

Οι δικηγόροι της Αντζελίνα Τζολί ισχυρίστηκαν επίσης ότι ο Μπραντ Πιτ ήθελε να δεσμευτεί συμβατικά στη σιωπή αφού ανακάλυψε το 2021 ότι υπέβαλε σφραγισμένο φάκελο, αποτελούμενο από email, περιλήψεις της αναμενόμενης μαρτυρίας της οικογένειας και άλλα στοιχεία για να διευθετηθεί η διαφορά για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Εκείνη την εποχή ο Μπραντ Πιτ συμφώνησε να αγοράσει το μερίδιο της Αντζελίνα Τζολί στο γαλλικό οινοποιείο, αλλά φέρεται να υπαναχώρησε καθώς φοβόταν πως τα σφραγισμένα έγγραφα της πρώην συζύγου του θα μπορούσαν τελικά να δημοσιοποιηθούν.

«Ο Μπραντ Πιτ αρνήθηκε να αγοράσει το μερίδιο της Αντζελίνα Τζολί όταν κατάλαβε πως δεν θα φίμωνε την πρώην σύζυγό του» σημείωσε ο δικηγόρος της ηθοποιού σε μια δήλωσή του στο Page Six.

«Αρνούμενος να αγοράσει το μερίδιό της αλλά στη συνέχεια να της κάνει μήνυση, ο Μπραντ Πιτ αμφισβήτησε ευθέως γιατί το συμφωνητικό ήταν τόσο σημαντικό για εκείνον και τι ήλπιζε να θάψει. Την κακοποίησή του προς την Αντζελίνα Τζολί και την οικογένειά τους» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη μήνυση του Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί για την πώληση του μεριδίου της στο οινοποιείο σε άλλον ενδιαφερόμενο.

Στο έγγραφο υποστηρίζεται επίσης πως η Αντζελίνα Τζολί δεν άσκησε ποτέ κατηγορίες εναντίον του Μπραντ Πιτ γιατί πίστευε ότι η καλύτερη πορεία ήταν να αναλάβει ο Μπραντ Πιτ την ευθύνη και να βοηθήσει την οικογένεια να ανακάμψει από το μετατραυματικό στρες που προκάλεσε.

«Θέλει να αποσπά την προσοχή»

Πηγή από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ σημείωσε στο Page Six πως η Αντζελίνα Τζολί προσπαθεί συνεχώς να αποσπά την προσοχή από τις νομικές ήττες, προσφέροντας άσχετες ή ανακριβείς πληροφορίες.

«Υπάρχει ένα μοτίβο κάθε φορά που χάνει. Συνεχίζει να επιστρέφει σε αυτό… δεν υπάρχει κάτι καινούργιο εδώ» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με έγγραφα που είχε στη διάθεσή του το Page Six από τον Ιούνιο του 2023, ο Μπραντ Πιτ ισχυρίστηκε πως η εκδικητική πρώην σύζυγός του πούλησε το μερίδιό της στο Chateau Miraval αφού ανατέθηκε η από κοινού επιμέλεια των έξι παιδιών τους (μια απόφαση που ανατράπηκε αργότερα).

Στην κατάθεσή του ισχυριζόταν πως η Αντζελίνα Τζολί ήταν αυτή που παρουσίασε μια ακόμα ευρύτερη ρήτρα, ενώ ο Μπραντ Πιτ παρουσίασε μια τυποποιημένη σύμβαση εμπιστευτικότητας με αποκλειστική πρόθεση να προστατεύσει την επιχείρηση.

«Η ρήτρα κατέστησε επίσης σαφές ότι δεν θα υπήρχε περιορισμός στην ικανότητα της Αντζελίνα Τζολί να μιλήσει σε σχέση με τις διαδικασίες διαζυγίου ή της επιμέλειας των παιδιών τους» επισημαίνεται στα έγγραφα.

Υπενθυμίζεται πως το λαμπερό πρώην ζευγάρι αγόρασε μαζί το Chateau Miraval το 2008. Το ακίνητο λειτουργεί ως αμπελώνας γνωστός για βραβευμένο αφρώδες ροζέ κρασί του. Εκτός από τον αμπελώνα, η διαμάχη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί συνεχίζεται και για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Οι δύο λαμπεροί ηθοποιοί, οι οποίοι πήραν διαζύγιο το 2019, έχουν έξι παιδιά: τον Μάντοξ, 22, τον Παξ, 20, τη Ζαχάρα, 19, τη Σίλο, 17 ετών και τις 15χρονες δίδυμες Βιβιέν και Νοξ.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024