Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξανά στα δικαστήρια Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί - Συνεχίζεται το θρίλερ με το περίφημο Château Miraval

Ξανά στα δικαστήρια Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί – Συνεχίζεται το θρίλερ με το περίφημο Château Miraval

Το πρώην ζευγάρι αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Château Miraval το 2008 έναντι σχεδόν 28 εκατομμυρίων δολαρίων

Στις αίθουσες των δικαστηρίων φαίνεται πως επιστρέφουν Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, αφού η υπόθεση για το περίφημο γαλλικό οινοποιείο τους Château Miraval παραμένει ανοιχτή.

Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να έχουν πάρει διαζύγιο από το 2019, ωστόσο το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας παραμένει πολύπλοκο.

Το πρώην ζευγάρι αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Château Miraval το 2008 έναντι σχεδόν 28 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πώς ξεκίνησε η διαμάχη για τον αμπελώνα

Η Τζολί προσπάθησε να πουλήσει την εταιρεία της, Nouvel, στην Tenute Del Mondo, θυγατρική του ομίλου Stoli, το 2021, μεταβιβάζοντας ουσιαστικά το 50% της ιδιοκτησίας της στη Miraval.

Ο Πιτ ήταν αντίθετος με την κίνηση αυτή, υποστηρίζοντας ότι η ηθοποιός παραβίασε το συμβόλαιό τους.

«Η Τζολί επιδίωξε και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την υποτιθέμενη πώληση μυστικά, κρατώντας σκόπιμα τον Πιτ στο σκοτάδι και παραβιάζοντας εν γνώσει του τα συμβατικά δικαιώματά του», αναφέρει το «Fox News».

Έτσι, ο Πιτ  μηνύει την Τζολί για παραβίαση αυτής της συμφωνίας. Παράλληλα, ζητά αποζημίωση και να ακυρωθεί η πώληση του μεριδίου της.

Επίσης, κατηγορεί την εταιρεία, στην οποία η Τζολί πούλησε το ακίνητο, ότι προχώρησε σε «εχθρική εξαγορά» της Miraval.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, «από τότε που ισχυρίστηκε ότι απέκτησε το μερίδιο της Τζολί στη Miraval, ο Shefler έχει ξεκινήσει μια εχθρική εξαγορά της επιχείρησης κρασιού, αποσταθεροποιώντας τις δραστηριότητες της Miraval και επιδιώκοντας πρόσβαση στις εμπιστευτικές και αποκλειστικές πληροφορίες της προς όφελος της ανταγωνιστικής του επιχείρησης».

«Ο Πιτ καταχράστηκε τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, ξοδεύοντας εκατομμύρια»

Η Nouvel, ισχυρίστηκε ότι ο Πιτ ήταν ο «εγκέφαλος μιας εκδικητικής εκστρατείας, για να «λεηλατήσει» την κερδοφόρα επιχείρηση από τότε που κατέθεσε για πρώτη φορά αίτηση διαζυγίου το 2016». Επίσης, κατηγόρησε τον ηθοποιό ότι «κατέλαβε» το Château Miraval και «σπατάλησε» τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας σε περιττά έργα ανακαίνισης, συμπεριλαμβανομένου του 1 εκατ. δολαρίων για την ανακαίνιση της πισίνας.

«Γεμάτος με οργή που η Τζολί πούλησε το μερίδιο της σε άλλον, και όχι στον ίδιο, συμπεριφέρεται σαν ένα ανήλικο παιδί, δείχνοντας την άρνηση του να συμπεριφερθεί στη Nouvel σαν ένας ίσος επιχειρηματικός συνεργάτης», αναφέρεται χαρακτηριστικα, μεταξύ άλλων.

Και προστίθεται: «Ο Πιτ καταχράστηκε τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, ξοδεύοντας εκατομμύρια σε ανακαινίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ανακαίνισης πισίνας η οποία κόστισε 1 εκατομμύριο δολάρια. Έχτισε και κατέστρεψε ένα τμήμα σκάλας τέσσερις φορές και ξόδεψε εκατομμύρια για να χτίσει ένα στούντιο ηχογράφησης».

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024